Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ... ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ!

Δικαστική περιπέτεια με αίσιο τέλος για τον τραγουδιστή Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη είχε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποί...





Δικαστική περιπέτεια με αίσιο τέλος για τον τραγουδιστή

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη είχε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο για ρευματοκλοπή, ενός διαμερίσματος στο Περιστέρι, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, αλλά στη συνέχεια πούλησε λόγω κρίσης.





Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o Κώστας Μπίγαλης βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας και αφού εξήγησε τι έχει πραγματικά συμβεί αθωώθηκε.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Η δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή άρχισε όταν ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) διαπίστωσε καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης την πενταετία 2010-2015. Ως χρήστης που έκανε τη σύνδεση τη συγκεκριμένη περίοδο φαινόταν ο τραγουδιστής, χωρίς να φαίνεται κάποια μεταβίβαση.
Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο Κώστας Μπίγαλης, το διαμέρισμα είχε πουληθεί από το 2008. Ο νέος ιδιοκτήτης όμως, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν άλλαξε τα στοιχεία του κατόχου του διαμερίσματος. Ταυτόχρονα, «το διαμέρισμα έμεινε κλειστό και αυτός ήταν και ο λόγος της μειωμένης κατανάλωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά!