Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ... ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ...

Χωρίς τέλος είναι οι απειλές της Βόρειας Κορέας εναντίον της Ιαπωνίας με αφορμή την έκκληση του Τόκιο για μεγαλύτερη πίεση απέναντι σ...

Nέες απειλές B. Kορέας: Θα δημιουργήσουμε πυρηνικά σύννεφα πάνω από την Ιαπωνία




Χωρίς τέλος είναι οι απειλές της Βόρειας Κορέας εναντίον της Ιαπωνίας με αφορμή την έκκληση του Τόκιο για μεγαλύτερη πίεση απέναντι στην Πιονγιάνγκ.




Ειδικότερα, μέσω δηλώσεων που πραγματοποίησε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, η Πιονγιάνγκ χαρακτήρισε την συμπεριφορά των ιαπωνικών αρχών ως «τρελή», ενώ κατηγόρησε τόσο το Τόκιο όσο και την Ουάσινγκτον ότι «εντείνουν την κατάσταση στη χερσόνησο» αντιδρώντας στις ενέργειες του καθεστώτος.

«Η αύξηση των εντάσεων στην κορεατική χερσόνησο αποτελεί μία πράξη αυτοκτονίας που θα δημιουργήσει πυρηνικά σύννεφα στο ιαπωνικό αρχιπέλαγος», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του KCNA.
«Δε χρειάζεται πλέον να υπάρχει κοντά μας»

Παράλληλα, προειδοποίησε ότι σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, «το ιαπωνικό αρχιπέλαγος θα κατακλυστεί άμεσα στις φλόγες», ενώ παράλληλα δεσμεύθηκε να «βυθίσει» την Ιαπωνία, η οποία «δεν χρειάζεται πλέον να υπάρχει κοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.