Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΣΟΧΑΖΗ... «ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΪΛΚ ΤΖΑΚΣΟΝ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ

«Ήταν ο μοναδικός για τον οποίο υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση πάντα για να έρθει να παίξει όποτε ήθελε με τα παιδιά» γράφει η Ιβάνα στο βι...





«Ήταν ο μοναδικός για τον οποίο υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση πάντα για να έρθει να παίξει όποτε ήθελε με τα παιδιά» γράφει η Ιβάνα στο βιβλίο της με τίτλο Raising Trump

Σε μια αποκάλυψη που έκανε αίσθηση προχώρησε η Ιβάνα Τραμπ, η πρώτη σύζυγος του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Όπως αναφέρει στο βιβλίο της με τίτλο «Raising Trump» το μοναδικό πρόσωπο στο οποίο εμπιστευόταν τα παιδιά της, την Ιβάνκα, τον Ντόναλντ Τζούνιορ και τον Έρικ ήταν ο Μάικλ Τζάκσον, ο «βασιλιάς της ποπ» ο οποίος τα επόμενα χρόνια κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος παιδιών.





Σύμφωνα με την Ιβάνα η οδηγία που είχε δώσει μαζί με τον Ντόναλντ στα τρία παιδιά τους ήταν «να μην εμπιστεύεστε κανένα» ενώ παράλληλα τους αποθάρρυναν από το να φέρνουν στο σπίτι φίλους.
Ο κανόνας αυτός είχε μια εξαίρεση στο πρόσωπο του Τζάκσον ο οποίος τότε, τα χρόνια πριν το 1992, έμενε στον πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

«Ήταν ο μοναδικός για τον οποίο υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση πάντα για να έρθει να παίξει όποτε ήθελε με τα παιδιά» γράφει η Ιβάνα σύμφωνα με το περιοδικό People.

«Πρώτα θα καθόταν μαζί μας και θα πιάναμε κουβέντα για κανά 20λεπτό και στη συνέχεια πήγαινε επάνω με τα παιδιά για να κάτσει μαζί τους για ώρες και ώρες. Έβλεπαν MTV, έπαιζαν Mario Brothers ή Tetris και έχτιζαν τον πύργο Τραμπ με Lego» γράφει η Ιβάνα.

Επιχειρώντας να εξηγήσει την επιλογή τους η Ιβάνα Τραμπα γράφει ότι «ο Τζάκσον ήταν τότε 30 ετών και μπορούσε να έρθει πιο κοντά στα παιδιά από ό,τι εμείς».

Παράλληλα η πρώτη σύζυγος του Τραμπ «αθώωνει» τον Τζάκσον γράφοντας ότι «ποτέ δεν πίστεψα τις κατηγορίες ότι ασελγούσε σε παιδιά». «Η άποψή μου ήταν ότι ήταν ασεξουαλικός. Ήταν ένα παιδί σε σώμα άνδρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πείραξε κάποιον» γράφει στο βιβλίο της για τον «βασιλιά της ποπ» ο οποίος αν και αθώωθηκε από τις κατηγορίες μετά από τετράμηνη δίκη το 2005, ωστόσο δεν κατάφερε να «ξεπλυθεί» από όσα είχαν γραφτεί για την υπόθεση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.