Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ... ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΠΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΔΑ

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας - Μαρίας, Φίλιππος, θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητου...






Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας - Μαρίας, Φίλιππος, θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες παγκοσμίως. Όμως, ο γοητευτικός άνδρας διατηρεί σχέση με την Ιταλίδα αριστοκράτισσα Γκάμπριελ ντι Μπουόνο. Ο 31χρονος είναι χαμηλών τόνων και κρατάει πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, λοιπόν, όσο αθόρυβα έκανε σχέση με την Γκαμπριέλ, τόσο αθόρυβα φαίνεται πως χωρίζει.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ματίνας Σπυροπούλου στην Secret, το ζευγάρι περνάει μια κρίση στη σχέση του. Κάποιοι μιλάνε για οριστικό χωρισμό, ενώ άλλοι δίνουν ελπίδες για επανασύνδεση, καθώς τα προβλήματα που έχουν μπορούν και να ξεπεραστούν. Ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η Γκάμπριελ ντι Μπουόνο ήταν ένα αχώριστο ζευγάρι, αλλά αυτό που πυροδότησε τις φήμες για σύννεφα στη σχέση τους ήταν το γεγονός ότι δεν έκαναν μαζί διακοπές. Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά πέρασε μέρος των διακοπών του στη Μύκονο, μαζί με τον Πρίγκιπα Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ. Φυσικά, η απουσία της συντρόφου του δεν πέρασε απαρατήρητη.



Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Νέα Υόρκη και αρκετά γρήγορα ο γαλαζοαίματος άνδρας την είχε συστήσει στην οικογένειά του. Σε κάθε εμφάνιση, επίσημη ή όχι, ήταν μαζί και έδειχναν αρκετά ευτυχισμένοι!


Η ζωή του Φίλιππου




Ο Φίλιππος πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Χάμπστεντ του Λονδίνου, όπου ζούσε η ελληνική βασιλική οικογένεια. Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη στα γράμματα και την τεχνολογία, ενώ ήταν ένας από τους καλύτερους μαθητές στο σχολείο. Το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσής του το πέρασε στο ελληνικό κολέγιο στο Λονδίνο. Στη συνέχεια, πήρε υποτροφία για το κολέγιο του Μεξικού και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις διπλωματικές σχέσεις στο πανεπιστήμιο Georgetown των ΗΠΑ.

Λίγους μήνες ύστερα από την αποφοίτησή του, ο πρίγκιπας Φίλιππος ξεκίνησε να εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Ο πρίγκιπας Φίλιππος ζει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται στη Wall Street. Ακολουθώντας τα βήματα του μεγαλύτερου αδερφού του, πρίγκιπα Παύλου, ο Φίλιππος έχει βάλει πλώρη για να χτίσει καριέρα στον οικονομικό τομέα και ως αναλυτής σε ένα hedge fund της Midwown.

«Αν σε βλέπουν να δουλεύεις, τότε όλοι αντιλαμβάνονται πως έχεις και κάτι παραπάνω να δώσεις. Επέλεξα να ζήσω στη Νέα Υόρκη γιατί είναι το επίκεντρο των εξελίξεων στα οικονομικά. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι κάτι ξεχωριστό. Δουλεύω όπως κάνει κάθε άνθρωπος, δε διαφέρω σε κάτι» σημείωνε χαρακτηριστικά.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.