Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ... ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΙΚΑΝ! ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕϊ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Δημήτριος και η Αναστασία Ραμούνδου με τους γιους τους Παναγιώτη Ραμούνδο και Τζακ Καλογρίδη και την κουνιάδα – θεία Μπ...






ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Δημήτριος και η Αναστασία Ραμούνδου με τους γιους τους Παναγιώτη Ραμούνδο και Τζακ Καλογρίδη και την κουνιάδα – θεία Μπέτυ Καλογρίδη, το απόγευμα της Κυριακής επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παναγιώτης και ξεκίνησαν όλο χαρά για το ελληνικό φεστιβάλ της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης, χωρίς ποτέ τους να φανταστούν ότι δεν θα έφταναν ποτέ.




Λίγο πριν τις 5:00 μ.μ., καθώς διέσχιζαν την οδό «Sicklerville Road» της πολίχνης Gloucester Town ship, το αυτοκίνητο του Παναγιώτη συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος Ρίτσαρντ Μέισον (Richard Mason).

H σύγκρουση ήταν μοιραία για τους δύο οδηγούς, τον Παναγιώτη Ραμούνδο και για τον Ρίτσαρντ Μέισον, καθώς επίσης και για τους γονείς του Παναγιώτη, τον 77χρονο Δημήτριο και την 80χρονη Αναστασία Ραμούνδου το γένος Καλογρίδη. Ο θάνατος του Παναγιώτη ήταν ακαριαίος, ενώ οι γονείς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου μετά από λίγες ώρες υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Ο αείμνηστος Παναγιώτης Ραμούνδος. Φωτογραφία οικογένεια Ραμούνδου.
Ο 59χρονος Τζακ Καλογρίδης και η 74χρονη θεία του Μπέτυ Καλογρίδη τραυματίστηκαν σοβαρά. Διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύονται.

Τα αίτια του δυστυχήματος μέχρι και ετούτη την ώρα παραμένουν αδιευκρίνιστα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα των αστυνομικών αρχών. Ο απρόσμενος θάνατος των γονέων και του γιου βύθισε στο πένθος τους γιους – αδελφούς Θοδωρή Ραμούνδο και Τζακ Καλογρίδη, την θεία Μπέτυ Καλογρίδη και την ανιψιά Αναστασία Καλογρίδη.

Ο Τζακ Καλογρίδης, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Θωμά Γιώργος Χωριάτης, είχε έρθει από τη Φλόριδα για να παραστεί στην κηδεία του φίλου Αλεξ Μαστόρη που απεβίωσε στις 2 Οκτωβρίου και κηδεύτηκε την Τρίτη, δύο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα.


Η αείμνηστη Αναστασία Ραμούνδου. Φωτογραφία οικογένεια Ραμούνδου.

Ο αείμνηστος Δημήτριος Ραμούνδος. Φωτογραφία οικογένεια Ραμούνδου.




Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Θωμά, π. Χριστόφορος Οικονομίδης μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα τραγικό και σπάνιο γεγονός και ότι οι σοροί του Δημητρίου, της Αναστασίας και του Παναγιώτη Ραμούνδου, το απόγευμα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου θα εκτεθούν σε προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 11:00 π.μ.

Ομογενής, η οποία εργάζεται σε τράπεζα και ήταν συμμαθήτρια με τον αείμνηστο Παναγιώτη Ραμούνδο, μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν άνοιξε λογαριασμό στο www.gofundme.com και κάλεσε συγγενείς και φίλους να προσφέρουν τον οβολό τους για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας της οικογένειας Ραμούνδου.

Η ομογενής έθεσε στόχο τις τριάντα χιλιάδες δολάρια. Στις τρεις περίπου μέρες που μεσολάβησαν από το άνοιγμα του λογαριασμού ανταποκρίθηκαν 261 άτομα, ενώ το συγκεντρωθέν ποσό ανήλθε στις $34.390.

Μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» η ομογενής είπε ότι ο Παναγιώτης ήταν ο μόνος που εργαζόταν στην οικογένεια και ότι τα οικονομικά της οικογένειας δεν ήταν ανθηρά. Τώρα πλέον πρέπει να συγκεντρώσουμε χρήματα για την κηδεία των γονέων και του γιου και τη νοσηλεία του Τζακ Καλογρίδη και της θείας Μπέτυ Καλογρίδη.

Και η ειρωνεία της τύχης ήταν ότι και οι δύο οδηγοί διέμεναν στον ίδιο δρόμο στην πολίχνη Winslow Township.
ekirikas



ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.