Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...» ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ» ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΑΣ...

ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017: ¨"Είμαστε υπερήφανοι. Έχουμε τη θέληση, τη δύναμη και τα μέσα να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, εί...








ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017: ¨"Είμαστε υπερήφανοι. Έχουμε τη θέληση, τη δύναμη και τα μέσα να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, είναι το μήνυμα που στέλνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις προς πάσα κατεύθυση στο πλαίσιο της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ. Σήμερα 6 Οκτωβρίου 2017 είναι η τελική φάση της Άσκησης Παρμενίων η οποία διεξάγεται στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ στον Έβρο.




Σημειώνεται ότι η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων.

Η άσκηση διεξάγεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).

Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες, σε αυτές, μονάδες, συμμετέχουν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.