Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΔΩΡΑΣ - ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ... ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ Στην αστυνομία καταθέτει αυτή την ώρα ο πατέρας της 32χρονης εφ...





ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ... ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Στην αστυνομία καταθέτει αυτή την ώρα ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε στη ΓΑΔΑ, με τον δικηγόρο του, περίπου στις 12:00 και αρνήθηκε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους, λέγοντάς τους μόνο ότι θα τα πουν όλα μετά την κατάθεσή του.





Ο Κώστας Ζέμπερης δήλωσε το Σάββατο ότι την περασμένη Τετάρτη, την ώρα του στυγερού εγκλήματος, πέρασε τυχαία έξω από το Β' Νεκροταφείο με το ταξί του και παρέλαβε έναν άνδρα περίπου 30 ετών ο οποίος- όπως υποστήριξε- φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της άτυχης γυναίκας και άλλοι συγγενείς της εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα, για τη συμπεριφορά του προς τη Δώρα Ζέμπερη. Η πρώτη, σε ανάρτησή της στο Facebook το Σάββατο, ανέφερε ότι η 32χρονη αναγκαζόταν να πληρώνει τα χρέη του πατέρα της.

Αλλά και η θεία της, αδελφή του Κώστα Ζέμπερη, παραδέχθηκε ότι η πρώτη σκέψη που έκανε ήταν ότι «μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση». Η ίδια ανέφερε ακόμη: «Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια... το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Ολος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει».




Στο περιβάλλον της 32χρονης εστιάζει η αστυνομία

Στο μεταξύ, η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά το στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης. Αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ, αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», δήλωσε στο ΑΠΕ αξιωματικός της ΕΛΑΣ.


 iefimerida.gr