Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΡΕ... ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!! ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ...!!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ! Σύμφωνα με ανάρτηση ενός νεαρού Τούρκου στο Twitter, του επ...






ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ!

Σύμφωνα με ανάρτηση ενός νεαρού Τούρκου στο Twitter, του επιβλήθηκε πρόστιμο, επειδή φίλησε την σύντροφό του στην παραλία των Ψωμαθείων στην Κωνσταντινούπολη. Όπως αναφέρεται στο tweet, o λόγος για το πρόστιμο είναι «αναστάτωσε το περιβάλλον της παραλίας» με αυτήν του την ενέργεια.




Ο Αλί Νεσέτ έγραψε στο Twitter: «Έφαγα πρόστιμο 109 λιρών επειδή φιλιόμουν στο δρόμο». Όπως του είπε ο αστυνομικός, «αν κοιτάξεις το google, θα δεις ότι υπάρχει πρόστιμο για το φιλί». Αν και ο νεαρός κοίταξε, δεν βρήκε κάτι σχετικό. Όταν δε συνέστησε στον αστυνομικό να μη γράψει τη λέξη “αναστάτωσε” αλλά ότι φιλιόταν με την κοπέλα του, εκείνος θύμωσε και του είπε ότι «δεν θα πεις εσύ στον αστυνομικό τι θα κάνει. Δεν είσαι σε αμερικανική ταινία για να κάνουμε διάλογο».

Πάντως, το Άρθρο 37 του τουρκικού ποινικού κώδικα σχετικά με την “αναστάτωση” αναφέρει ότι πρόστιμο κόβεται μόνο σε πωλητές που προσπαθούν να πουλήσουν με τρόπο ενοχλητικό προϊόντα σε περαστικούς και το πρόστιμο αυτό ορίζεται στα 12 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.