Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ... ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του στο κέντρο τ...




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει τηλεοπτικός σταθμός «Star», η αστυνομία αναζητά δύο σεσημασμένους κακοποιούς που πιθανότατα εμπλέκονται σε συμβόλαια θανάτου.




Ο ένας από τους δράστες φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών και σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκε από τον συνεργάτη του θύματος.

Η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί σχετίζεται πιθανότατα με την υπόθεση υπεξαίρεσης των 256 εκατομμυρίων από την εταιρία Energa.




Ο δικηγόρος Γ.Α. κατέθεσε ενόρκως ότι ένας βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης του σκανδάλου της Energa προσέλαβε δύο Αλβανούς σεσημασμένους εκτελεστές για να τον δολοφονήσουν.

Η απόπειρα δολοφονίας έγινε τον Νοέμβριο του 2014 τη στιγμή που ο δικηγόρος έβγαινε από το σπίτι του στην Πεντέλη. Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι αλλά το θύμα γλύτωσε από θαύμα.

Μετά από αρκετούς μήνες ερευνών οι δύο Αλβανοί εκτελεστές τελικά συνελήφθησαν.

Εκκρεμούσε όμως η αμοιβή των 100 χιλιάδων ευρώ για τα συμβόλαια θανάτου.

Όπως λοιπόν υποπτεύονται οι αστυνομικοί, στενοί συνεργάτες των δύο εκτελεστών, αναζητώντας την αμοιβή, έφτασαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είχε αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση της Energa και τελικά τον δολοφόνησαν με μια σφαίρα στο θώρακα.

(πηγή: Star.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.