Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΙ ΑΣ... ΤΡΕΧΩ: ΤΟ ΤΖΟΓΚΙΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη συναυλία της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι στο «Παλλάς» ο πρώην Γάλλος πρόεδρος γυμνάστηκε στο κέντρο της Αθήν...





Λίγες ώρες πριν από την πρώτη συναυλία της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι στο «Παλλάς» ο πρώην Γάλλος πρόεδρος γυμνάστηκε στο κέντρο της Αθήνας




Με ύφος «μην με τραβάτε φωτογραφίες παρακαλώ» ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, εθεάθη πριν από λίγο στο Σύνταγμα να τρέχει με αθλητική περιβολή, συνοδευόμενος από άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας.


Φορώντας σορτσάκι, μαύρο t-shirt και ομόχρωμα αθλητικά παπούτσια,ο σύζυγος της Κάρλα Μπρούνι δεν είχε διάθεση για φωτογραφικά ενσταντανέ, λίγες ώρες πριν από την πρώτη εμφάνιση του πρώην μοντέλου στο «Παλλάς».
Η εντυπωσιακή καλλονή ξεκινάει από την Αθήνα την παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου άλμπουμ της «A French kiss», επιθυμώντας να δηλώσει για πολλοστή φορά παρούσα στον χώρο της μουσικής.
Έναν χώρο στον οποίο ποτέ δεν «θέρισε» ιδιαίτερες δάφνες, παρά το γεγονός ότι προσπάθησε και προσπαθεί πολύ να γίνεται καλύτερη.
Μαζί με τον σύζυγό της δείπνησαν χτες το βράδυ στο ιστορικό Zonar' s που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο τους, ενώ η Κάρλα Μπρούνι δέχθηκε ως δώρο από την σύζυγο του Χρύσανθου Πανά-είναι ο ιδιοκτήτης του θρυλικού καφέ- εστιατορίου-ένα κόσμημα.




Ο Νικολά Σαρκοζί συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και σήμερα το βράδυ αναμένεται να είναι στην πρώτη θέση για να απολαύσει την σύζυγό του.


Ο έρωτας που σάρωσε την Γαλλία


Μια συνάντηση στο σπίτι του διάσημου Γάλλου διαφημιστή Ζακ Σεγκελά, ήταν αρκετή για να αρχίσει ένα από τα παλεόν συζητημένα ειδύλλια των τελευταίων ετών.

Αυτό ανάμεσα στον Νικολά Σαρκοζί και την Κάρλα Μπρούνι, που άναψε φωτιές στα γαλλικά ΜΜΕ και όχι μόνο όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, αφού κανείς δεν το περίμενε.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τις δουλειά είχε ο πολιτικός με ένα μοντέλο γνωστό για τις σχέσεις του με διάσημους σταρ της ροκ όπως τον Έρικ Κλάπτον και τον Μικ Τζάγκερ.




Αμφότεροι γοητεύθηκαν από την αέναη αισθαντικότητα της Κάρλα, με τον δεύτερο να ταξιδεύει κάθε εβδομάδα από την Αμερική για να την δει, αφού ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Το ίδιο είχε συμβεί και στον Κλάπτον, που έκανε μήνες να συνέλθει από τον χωρισμό του με μια γυναίκα, η οποία άφησε τα σημάδια της σε όλους τους άνδρες που πέρασαν από την ζωή της.

Απόψε το βράδυ θα αφήσει το μουσικό της στίγμα στην σκηνή του «Παλλάς» με τον Νικολά Σαρκοζί να την χειροκροτεί και να την κοιτάζει, που αλλού, κατευθείαν στα μάτια...

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η δημοσιογράφος, Ματούλα Κουστένη


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ