Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΕΝΟΠΛΟΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι το συμβατικό όχημα της Ασφάλειας που είχαν αρπάξει από αστυνο...






Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι το συμβατικό όχημα της Ασφάλειας που είχαν αρπάξει από αστυνομικό δύο ένοπλοι, τα μεσάνυχτα της 29/09 στο Παλαιό Φάληρο.

Το όχημα βρέθηκε στην Νέα Σμύρνη και εξετάζεται προσεκτικά από τους αστυνομικούς, των οποίων οι έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.


Το χρονικό του περιστατικού:




Δύο ένοπλοι, με την απειλή πιστολιού και αυτόματου, ακινητοποίησαν αστυνομικό της Ασφάλειας και του άρπαξαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες που οδηγούσε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 29/09, στο Παλαιό Φάληρο.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν σε υπηρεσία, περνούσε με το συμβατικό αυτοκίνητο έξω από το συγκρότημα κινηματογράφων Village, όταν οι δύο άγνωστοι τον προσέγγισαν, σταμάτησαν το όχημα, τον έβγαλαν έξω με την απειλή των όπλων, του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι οι δράστες πιθανότατα δεν κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με αστυνομικό.

policenet

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.