Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ! «ΤΑ ΣΠΑΕΙ»Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ

Στα 21 της χρόνια, η Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκ κάνει το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ...





Στα 21 της χρόνια, η Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκ κάνει το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ.

Τόσο η παρουσία της στο σόου του οίκου Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον Φεβρουάριο του 2017, όσο και η συμμετοχή της στην καμπάνια του οίκου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2017, κέντρισαν τις εντυπώσεις.




Η Μαρί Σαντάλ θαυμάζει την κόρη της για την ομορφιά της και δεν διστάζει να το εκφράσει δημόσια. Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία-Ολυμπία έκανε τη μητέρα της να την αναδημοσιεύσει, με τα like των διαδικτυακών της φίλων να «πέφτουν βροχή».

Η αφιέρωση που συνόδευσε τη φωτογραφία δείχνει την αδυναμία της Μαρί Σαντάλ στην κόρη της και το μέγεθος της υπερηφάνειας της για εκείνη.

Εγραψε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη, αγάπη μου (σσ Μαρία-Ολυμπία), αλλά αυτή την φωτογραφία έπρεπε να την αναδημοσιεύσω, γιατί σ’αγαπώ μέχρι τα 14 φεγγάρια του Ποσειδώνα και πάλι πίσω» (η φράση που χρησιμοποίησε «I love you to the 14 moons of Neptune and back» είναι μια παράφραση του «Ι love you to the moon and back»).


Η Μαρί Σαντάλ πριν από δύο ημέρες είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τα παιδιά της (την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα–Κίμωνα και τον μικρότερο Αριστείδη–Σταύρο) γράφοντας χαρακτηριστικά: «My tribe» («H φυλή μου»).


bovary