Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΟΜΟΣ - ΕΓΚΛΗΜΑ!!! ΟΥΑΛΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ!

Ο 31 ετών Μάθιου Σκάλι Χικς που είχε αφήσει τη δουλειά του ως γυμναστής για να φροντίζει την κόρη του στο σπίτι, κατηγορείται ότι σκότ...




Ο 31 ετών Μάθιου Σκάλι Χικς που είχε αφήσει τη δουλειά του ως γυμναστής για να φροντίζει την κόρη του στο σπίτι, κατηγορείται ότι σκότωσε τη 18 μηνών Έλσι, αφού την χτύπησε βάναυσα

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Ουαλία, με έναν πατέρα να κατηγορείται ότι σκότωσε την υιοθετημένη 18 μηνών κορούλα του, επειδή θεωρούσε ότι «ήταν ο Σατανάς μεταμορφωμένος σε μωρό».





Ο 31 ετών Μάθιου Σκάλι Χικς που είχε αφήσει τη δουλειά του ως γυμναστής για να φροντίζει την κόρη του στο σπίτι, κατηγορείται ότι σκότωσε τη 18 μηνών Έλσι, αφού την χτύπησε βάναυσα.

Ο Χικς μαζί με τον σύντροφό του υιοθέτησαν την Έλσι τον Σεπτέμβριο του 2015 και η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε οκτώ μήνες μετά. Όμως, η Έλσι πέθανε λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Πέθανε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κάρντιφ της Ουαλίας, αφού την αποσύνδεσαν από την μηχανική υποστήριξη, καθώς οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι δεν θα επιβίωνε από τα τραύματα που είχε υποστεί.

Μετά τον τραγικό θάνατο του μικρού κοριτσιού η αστυνομία εξέτασε τις ηλεκτρονικές συσκευές του 31χρονου, συμπεριλαμβανομένου και του iPad του.

Στην ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο ακούστηκε ότι στις 22 Σεπτεμβρίου 2015, 12 ημέρες δηλαδή μετά την υιοθεσία της Έλσι, ο πατέρας είχε στείλε ένα μήνυμα σε έναν φίλο του το οποίο έλεγε: «Θα πάω στην Κόλαση με την Έλσι. Οι ώρες του φαγητού και του ύπνου είναι ο χειρότερός μου εφιάλτης. Σηκώνεται και ουρλιάζει επί δέκα λεπτά χωρίς σταματημό. Σταμάτησε, αλλά αμφιβάλλω ότι ήταν το τελευταίο που άκουσα απόψε».





Εκείνο το βράδυ είχε στείλει ένα μήνυμα και στον σύζυγό του, Κρεγκ, αποκαλώντας «ψυχάκι» την μικρή Έλσι, ενώ σε άλλο μήνυμά του περιέγραφε την μικρή ως τον Σατανά μεταμορφωμένο σε μωρό.

Όπως είπε ο εισαγγελέας, η Έλσι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις 25 Μαΐου 2016 στο σπίτι τους στο Κάρντιφ και πέθανε τρεις ημέρες μετά.

Οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις στο παιδί κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, έδειξαν εγκεφαλική αιμορραγία και στις δύο πλευρές του, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι είχε σπασμένα πλευρά, κάταγμα στο αριστερό πόδι και κατάγματα στο κρανίο.


Ο Σκάλι Χικς συνάντησε τον Κρεγκ -πέντε χρόνια μεγαλύτερό του- το 2006. Παντρεύτηκαν στην Πορτογαλία τον Αύγουστο του 2012 και έκαν αιτήσεις για υιοθεσία αργότερα την ίδια χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.