Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΣΤΕΡΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ» ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!

Ο Tούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να απολύσουν τον πρεσβευτή τους στην Άγκυρα, αν ήταν αυ...

Σφοδρή επίθεση του Ερντογάν στον Αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα






Ο Tούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να απολύσουν τον πρεσβευτή τους στην Άγκυρα, αν ήταν αυτός που έλαβε την απόφαση να αναστείλει τις υπηρεσίες θεώρησης εισόδου στην Τουρκία, προσθέτοντας πως δεν τον θεωρεί αντιπρόσωπο της κυβέρνησης των ΗΠΑ και πως οι Τούρκοι αξιωματούχοι δεν θα τον κάνουν πλέον δεκτό.




Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι, ο Ερντογάν κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι προκάλεσαν τη διένεξη ανάμεσα στις δύο χώρες και έθεσε την ερώτηση πώς «πράκτορες» διείσδυσαν στο αμερικανικό προξενείο, αναφερόμενος σ' έναν εργαζόμενο στο προξενείο ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και στην εμπλοκή και ενός δευτέρου προσώπου από την αμερικανική διπλωματική αποστολή.

«Δεν τον βλέπουμε πλέον ως τον αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Τουρκία», δήλωσε ο Ερντογάν στο Βελιγράδι. Πρόσθεσε πως ο Aμερικανός πρεσβευτής Τζον Μπας δεν θα γίνει δεκτός από την τουρκική κυβέρνηση για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του πριν αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες από την Άγκυρα, καθώς μετατέθηκε στην Καμπούλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.