Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΒΑΪΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ... ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

13 ημέρες μετά την εξαφάνιση της Βαΐας Οικονόμου από τη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα βρέθηκε ζωντανή και οι τελευταίες αποκαλύψεις, συμπλη...






13 ημέρες μετά την εξαφάνιση της Βαΐας Οικονόμου από τη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα βρέθηκε ζωντανή και οι τελευταίες αποκαλύψεις, συμπληρώνουν το "πάζλ" της υπόθεσης...





Η Βαϊα Οικονόμου βρέθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Η 47χρονη μαθηματικός ήταν αγνοούμενη από τις αρχές του μήνα και η εξαφάνισή της είχε προβληματίσει τόσο τους συγγενείς όσο και τις αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα εκπαιδευτικός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλες αυτές τις ημέρες ήταν σε ένα μοναστήρι σε περιοχή της Κοζάνης, αλλά αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, έτυχε και ένας από τους γιατρούς του νοσοκομείου να «είναι έμμεσα συγγενής της» και να την αναγωνρίσει.







Τα ίχνη της Βαϊας Οικονόμου χάθηκαν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και παρά τον συναγερμό που σήμανε από την «Γραμμή ζωής» δεν είχε βρεθεί κανένα στοιχείο τις μέρες που ακολούθησαν. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ είχαν κληθεί για συμπληρωματικές καταθέσεις συγγενικά της πρόσωπα. Παράλληλα είχε ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών στα τηλέφωνα του συζύγου με τον οποίο είναι σε διάσταση ενώ είχε ζητηθεί και το αυτοκίνητό του για έρευνα.

Τελικά το μυστήριο έλυσαν οι γιατροί του νοσοκομείου στην Καστοριά, που έμαθαν την ταυτότητα της 47χρονης και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της αλλά έχει «μια ψυχολογική πίεση»… Ακούστε όλα όσα λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς Β. Αντωνιάδης:





Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα εκπαιδευτικός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλες αυτές τις ημέρες ήταν σε ένα μοναστήρι σε περιοχή της Κοζάνης, αλλά αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο. Οι συγγενείς της αγωνιούσαν αλλα η ίδια δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους.



H εξομολόγηση της αδερφής της




Η αδερφή της μίλησε χθες στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, τονίζοντας ότι η καθηγήτρια δε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της και κυρίως, δε θα εξαφανιζόταν χωρίς να δει την μονάκριβη κόρη της που ήταν όλη της η ζωή.

«Όχι. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει από μόνη της κακό στον εαυτό της. Είχε προβλήματα αλλά το πάλευε. Κάθε μέρα ξυπνούσε με την ελπίδα ότι κάτι καλύτερο θα γίνει… Και τα οικονομικά τα πάλευε με τη βοήθεια της μητέρας μου. Το όνειρό της ήταν να είναι κοντά στο παιδί της… Δυσκολεύτηκε να το κάνει και το μεγάλωσε μόνη της… Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει στο παιδι της. Θα έκανε τα αδύνατα δυνατά… Για τη Βαϊα το παιδί της ήταν η ζωή της ολόκληρη» είχε πει η αδερφή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

πηγή: alphafm