Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΣΤΑ ΤΣΙΑΡΤΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! «ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ» Η ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

«ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ... ΟΣΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΟΣΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ»...!! ΑΡΣΕΝ...






«ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ... ΟΣΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΟΣΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ»...!! ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...!!

Επανέρχεται με νέα ανάρτηση στο facebook για το θέμα της αλλαγής φύλου, ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, παρά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα σχόλιά του.



Συγκεκριμένα, σε νέα ανάρτηση κατ’ αρχήν κάνει λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεών του ωστόσο στη συνέχεια αναφέρει: «με την φορα που εχουν παρει κ νομιμοποιούν τα διαφορα αφύσικα μένει να δουμε κ αυτο με τους παιδόφιλους».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις όταν μετά την απόφαση της επιτροπής της Βουλής για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη, ανέφερε «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος.»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.