Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΑΕΚ: ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΜΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Στην… αντεπίθεση περνάει η Ένωση αναφορικά με την ενημέρωση των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς». ...





Στην… αντεπίθεση περνάει η Ένωση αναφορικά με την ενημέρωση των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».




Αποφασισμένοι να απαντήσουν στους ισχυρισμούς του Δήμου και του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας στο οικόπεδο του συλλόγου, εμφανίζονται οι άνθρωποι του «Δικέφαλου».

Από το πρωί του Σαββάτου (14/10) οι «κιτρινόμαυροι» μοιράζουν φυλλάδια στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλοντας να ενημερώσουν τους πολίτες της περιοχής, αναφορικά με το θέμα της υπογειοποίησης, αλλά και των σκουπιδιών που υπάρχουν πίσω από το οικόπεδο της ΑΕΚ.

Το φυλλάδιο έχει τίτλο: «Υπογειοποίηση: Το έργο που θα ανακουφίσει τη Νέα Φιλαδέλφεια» και ο κορυφαίος Έλληνας συγκοινωνιολόγος, Κωνσταντίνος Ζέκος δίνει τις απαντήσεις του για το έργο και όσα ισχυρίζεται ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.







onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.