Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ Ο ΜΠΕΖΟΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚ@ΤΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ...!!!

Η Ηρώ Μπέζου πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τυραννόσαυροι Rex», της Λένας Κιτσοπούλου, που ανεβαίνει στην Πειραματική Σκηνή το...





Η Ηρώ Μπέζου πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τυραννόσαυροι Rex», της Λένας Κιτσοπούλου, που ανεβαίνει στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο Rex. Δημοσιεύματα χαρακτήρισαν την παράσταση «εμετική», λόγω κάποιοων σκληρών σκηνών.




Ο Γιάννης Μπέζος, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους, απάντησε ορθά κοφτά: «Δεν απαντώ σε αγράμματους! Αυτή είναι η απάντησή μου»!

Υπενθυμίζουμε ότι... Σε αυτήν οι θεατές έρχονται αντιμέτωποι με ένα θέαμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αποκρουστικό! Ο λόγος; Οι ηθοποιοί υποκρίνονται ότι αφοδεύουν επί σκηνής και εν συνέχεια σερβίρουν κιόλας τα αποτελέσματα της εντερικής λειτουργίας τους σε πιάτα και τα τρώνε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Μια βρώσιμη ουσία δίνει την εμετικά ρεαλιστική απεικόνιση των κοπράνων κάνοντας τη σκηνή κατάλληλη μόνο για τους έχοντες γερό «στομάχι»

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Μπέζος που θα είναι και περήφανος κιόλας...