Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ… ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η 41 ετών υπήκοος Αζερμπαϊτζάν η οποία στην επαρχία Τσαρσαμπά του νομού Σαμψούντας υπέστη σεξουαλική παρενόχ...






Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η 41 ετών υπήκοος Αζερμπαϊτζάν η οποία στην επαρχία Τσαρσαμπά του νομού Σαμψούντας υπέστη σεξουαλική παρενόχληση και όταν αυτή του αντιστάθηκε αυτός της έριξε οξύ πάνω της. Ο ύποπτος συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.




Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Τσαρσαμπά. Η μητέρα δύο παιδιών με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν πριν από 4 χρόνια εγκαταστάθηκε εκεί και όταν πρόσφατα βρέθηκε σε οικονομική δυσπραγία ζήτησε δανεικά από τον Ρ.Π. με τον οποίο γνωριζόταν. Αυτός την κάλεσε στο σπίτι του. Αυτός τότε της επιτέθηκε σεξουαλικά και όταν αυτή αντιστάθηκε, εκείνος της έριξε πάνω της οξύ, προκαλώντας της εγκαύματα. Με εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια, στο σώμα και μέσα σε φρικτούς πόνους έμεινε εκεί. Μετά από ενημέρωση ήρθε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Ερευνητικό Νοσοκομείο Σαμψούντας. Στην κατάθεση της στην αστυνομία είπε πως ¨Πήγα στο σπίτι του για να πάρω δανεικά. Προσπάθησε να με βιάσει. Όταν εγώ αντιστάθηκα έριξε πάνω μου οξύ¨.

Ο ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

http://www.dha.com.tr
http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.