Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΑΡΑΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ - ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ

Εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, σε ώρα αιχμής, στο Λονδίνο, εξαιτίας ανθρώπων που πανικοβλήθηκαν κα...




Εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, σε ώρα αιχμής, στο Λονδίνο, εξαιτίας ανθρώπων που πανικοβλήθηκαν και βγήκαν τρέχοντας στις ράγες, από τρένο, χωρίς λόγο όπως φαίνεται.





Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8:30 το πρωί (τοπική ώρα), έξω από τον σταθμό του Γουίμπλεντον και είχε ως συνέπεια να διακοπεί η παροχή ρεύματος στην περιοχή, κάτι που προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας με σακίδιο άρχισε να διαβάζει αποσπάσματα από την Παλαιά Διαθήκη, όταν το τρένο σταμάτησε σε σηματοδότη. Παραδόξως όμως, η παρουσία του άνδρα και αυτά που έλεγε προκάλεσαν πανικό, παρότι σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν απείλησε κανέναν. Αμέσως μετά, κάποιοι άνοιξαν τις πόρτες και βγήκαν στις ράγες. Με ανακοινώσεις, υπάλληλος τους προειδοποιούσε ότι κινδύνευαν να σκοτωθούν αν ακουμπούσαν τις ράγες.

«Ηταν ήρεμος. Είπε ''θα ήθελα να σας μιλήσω για τον λόγο του Ιησού Χριστού. Είναι εδώ για να θεραπεύσει τις αμαρτίες σας. Η Βίβλος λέει ότι η ομοφυλοφιλία και το προγαμιαίο σεξ είναι αμαρτία. Πρέπει να μετανοήσετε''», περιέγραψε στον Guardian ο Ιαν Ο΄Σάλιβαν που βρισκόταν στο ίδιο τρένο. Αλλοι ανέφεραν ότι ο άνδρας μιλούσε για την Αποκάλυψη και τη μετά θάνατον ζωή.

Αν και ο Ο' Σάλιβαν δεν θεώρησε τον άνδρα απειλητικό, ο κόσμος άρχισε να σπρώχνεται. Το περιστατικό διαδόθηκε στόμα με στόμα και προκλήθηκε πανικός στο γεμάτο τρένο. «Ακούγαμε μία γυναίκα απ' έξω να λέει ότι υπάρχει ένας άνδρας που θα τους σκοτώσει όλους. Ομως κανένας στο βαγόνι δεν τον άκουσε να λέει κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε ο Ο' Σάλιβαν.

Τελικά ένας φρουρός πήγε στο βαγόνι, μίλησε στον άνδρα και έψαξε την τσάντα του, όπου βρήκε μόνο ένα μπουκάλι νερό και βιβλία. Οταν το τρένο έφτασε στον σταθμό του Γουίμπλεντον, ο άνδρας ανακρίθηκε, αλλά δεν συνελήφθη. Μάλιστα, αρκετοί επιβάτες έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, επιμένοντας ότι δεν απείλησε κανέναν.

ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.