Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΛΗΤΗ ΑΛΗΤΗ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ;»... ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ...

Η κραυγή της αδελφής της αδικοχαμένης εφοριακού έκανε τους πάντες στο κοιμητήριο να παγώσουν: «Αλήτη, αλήτη εσύ την »έφαγες», φώνα...

eforiakos_kideia




Η κραυγή της αδελφής της αδικοχαμένης εφοριακού έκανε τους πάντες στο κοιμητήριο να παγώσουν:

«Αλήτη, αλήτη εσύ την »έφαγες», φώναζε η Κωνσταντίνα απευθυνόμενη ανάμεσα από τους λυγμούς της προς τον πατέρα, Κώστα Ζέμπερη. «Γιατί ήρθες στην κηδεία;», του φώναξε, την ώρα που έβγαινε από την Εκκλησία, μετά το πέρας της Εξοδίου Ακολουθίας.




«Όποιος κι είναι, ορκίζομαι ότι θα τον σκοτώσω», είπε η Κωνσταντίνα, η μικρή αδερφή της Δώρας Ζέμπερη που χάθηκε τόσο άδικα. Υποβασταζόμενη, όπως και η μητέρα της, έφυγε από το νεκροταφείο.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δεν ακολούθησε στον τάφο όπου κατευθύνθηκε η υπόλοιπη οικογένεια, αλλά έμεινε μόνος στο εκκλησάκι όπου έγινε η κηδεία καθώς οι σχέσεις του με την οικογένεια είναι τεταμένες. Λίγο πριν το λευκό φέρετρο της Δώρας βγεί από την εκκλησία, ψελίζοντας το όνομα της κόρης του, ο πατέρας, ξέσπασε φωνάζοντας; «Θα τον σκοτώσω».

crashonline.g