Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ» ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ... Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ (ΔΕΝ) ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ -ΒΙΝΤΕΟ

Kαλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά βρέθηκε σήμερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λ...






Kαλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά βρέθηκε σήμερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Όπως ήταν αναμεμενόμενο ρωτήθηκε για το ζήτημα της παραίτησής του, ωστόσο όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος βρίσκονταν επίσης στο στούντιο, επέμεινε λίγο παραπάνω τα αίματα άναψαν.




«Αγαπητέ τώρα, θα χαρείτε αν παραιτηθώ εσείς;» ρώτησε ο Βασίλης Λεβέντης τον δημοσιογράφο. «Εσείς το είπατε, εγώ ούτε που το είχα σκεφθεί», του απάντησε ο δεύτερος.

Ο διάλογος συνεχίστηκε και η ένταση… ολοένα και αυξάνονταν! «Θέλετε να με βγάλετε ψεύτη και ανακόλουθο» έλεγε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αμέσως μετά αναφέρθηκε και πάλι στα όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Λοβέρδος, ωστόσο, επανήλθε σχολιάζοντας και κάπου εκεί ήρθε η… έκρηξη και ο εξής διάλογος:

Λεβέντης: «Τον κύριο Λοβέρδο τον φέρατε για ανακριτή;»

Λοβέρδος: «Αν δεν αντέχετε την κριτική αγαπητέ κύριε Λεβέντη τι να κάνουμε;»

Λεβέντης: «Σας παρακαλώ κύριε… Ξέρουμε ποιος είστε»!

Η συζήτηση, πάντως, συνεχίστηκε σε πιο ήπιους τόνους, με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων να αποκαλύπτει πως η Εκκλησία του διεμήνυσε πως δεν θα θέλει να παραιτηθεί από βουλευτής, αλλά να παραμείνει στις επάλξεις.

Τέλος, ο Βασίλης Λεβέντης έδωσε τελεσίγραφο 10 ημερών στον Αλέξη Τσίπρα να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, διαφορετικά «να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δείτε το βίντεο του newsit.gr: