Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΚΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Με ιδιαίτερη προσοχή αλλά και προβληματισμό ερευνούν την υπόθεση του θανάτου κόρης και μάνας στο Μαρκόπουλο οι αστυνομικοί καθώς η κα...





Με ιδιαίτερη προσοχή αλλά και προβληματισμό ερευνούν την υπόθεση του θανάτου κόρης και μάνας στο Μαρκόπουλο οι αστυνομικοί καθώς η κατάθεση του πατέρα παρουσιάζει κενά.




Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία ο 53χρονος, o οποίος ειδοποίησε και την άμεση δράση, η 51χρονη συζυγός του, τον κλείδωσε στην υπόγεια αποθήκη και στη συνέχεια σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη κόρη τους ενώ με το ίδιο μαχαίρι αυτοκτόνησε.

'Ομως οι περιγραφές του πώς η συζυγός του τον κλείδωσε και πώς εκείνος κατάφερε να βγει παρουσιάζουν σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr κάποια κενά.

Στην αποθήκη βρέθηκαν, βέβαια, ίχνη "διάρρηξης" στη μεταλλική πόρτα και κάποια εργαλεία που θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει ο 53χρονος άνδρας , ο οποίος είναι τουριστικός πράκτορας.

Από την άλλη πλευρά οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν εκπλαγεί από την ψυχραιμία με την οποία ο σύζυγος περιγράφει και αντιμετωπίζει την απώλεια της κόρης και της συζύγου του και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.

Περίοικοι, λένε, πάντως πώς συχνά το τελευταίο διάστημα ακουγόταν ένταση και καυγάδες από το σπίτι της οικογένειας.

Ο 53χρονος μεταφέρεται στην ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής ενώ εκεί κλήθηκε και ο ψυχίατρος ο οποίος παρακολουθούσε όπως του ςέιπε την συζυγό του προκειμένου να δώσει κι εκείνος κατάθεση.