Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΕ... ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΩΝ...!!!!

Μήνυση κατέθεσε το Σάββατο το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφιλικών, δια της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού. Η μήνυση στρέφεται κατά του Βασ...

Μήνυση στον Τσιάρτα από το σωματείο υποστήριξης διεμφυλικών




Μήνυση κατέθεσε το Σάββατο το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφιλικών, δια της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού. Η μήνυση στρέφεται κατά του Βασίλη Τσιάρτα και κατά όσων είχαν εκτοξεύσει απειλές κατά της ζωής της το τελευταίο διάστημα.





Θυμίζουμε ότι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής είχε προβεί σε δηλώσεις λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας φύλου. Είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook πως εύχεται «οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Η Μαρίνα Γαλανού, το τελευταίο διάστημα πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου δεχόταν απειλές για τη ζωή της και αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Όπως ανέφερε «Κατατέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο.

Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση».