Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.. «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ» ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της NRW της Γερμανίας, η τουρκική συμμορία με την ονομασία ¨Οι Οθωμανοί της Γερμ...







Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της NRW της Γερμανίας, η τουρκική συμμορία με την ονομασία ¨Οι Οθωμανοί της Γερμανίας¨, έχουν στενές σχέσεις με το καθεστώς του Ερντογάν.

Αναφέρεται μάλιστα πως επικεφαλής της συμμορίας βρίσκονται Κούρδοι που χρησιμοποιούνται κατά αυτών που αντιπολιτεύονται τον Ερντογάν.




Τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί πως η κυβέρνηση του ΑΚΡ σε χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία και Αυστρία, οργανώνει την συμμορία ¨Οθωμανοί της Γερμανίας¨ πίσω από συλλόγους πυγμαχίας.

Σχετικά με αυτή την οργάνωση με την επωνυμία αθλητικής ομάδας, που εμπλέκεται σε ξέπλυμα χρημάτων, εμπόριο όπλων και γυναικών και άλλες βρώμικες δραστηριότητες, η κυβέρνηση της Β.Ρηνανίας-Βεστφαλίας έγραψε μια μυστική αναφορά.

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Σύμφωνα με ΜΜΕ της NRW, η έκθεση που ετοιμάστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, υποβλήθηκε στην βουλή, Στην έκθεση αναφέρεται πως η συμμορία έχει στενές σχέσεις με το καθεστώς Ερντογάν.

Στην ίδια αναφορά αναφέρεται πως η τουρκική κυβέρνηση διαμέσου αυτής της συμμορίας προτίθεται να αγωνιστεί ενάντια σε Κούρδους και σε άλλες αντιπολιτευόμενες ομάδες. Έγινε γνωστό πως η έκθεση που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών της NRW Χέρμπερτ Ρέουλ, τις επόμενες μέρες θσυχ=ζητηθει στην βουλή.

Αναφέρεται πως η οργάνωση Οθωμανοι της Γερμανίας που αναπτύσσεται γρήγορα, ιδρύθηκε το 2015 και έχει 2.500 μέλη. Η συμμορία έχει μια ανάμικτη δομή από σύλλογο πυγμαχίας και μοτοσικλετιστών και είναι κατεξοχήν ενεργή στην NRW. Η ομάδα αυτή είναι οργανωμένη σε Άαχεν, Μπίλεφελντ, Μπόχουμ, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Ντούισμπουργκ, Έσσεν, Κολωνία και Μούνστερ.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Τον περασμένο Νοέμβριο με εντολή από την εισαγγελία του Ντάρμσταντ και υπό την ηγεσία Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών του Έσσεν, έγιναν διάφορες έφοδοι στην συμμορία ¨Οθωμανοί της Γερμανίας¨. Στις εφόδους κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά και συνελήφθησαν πολλά άτομα.




Επί μεγάλο διάστημα αναφερόταν πως η συμμορία αυτή λειτουργούσε σαν κλάδος του ΑΚΡ και ότι είχε οργανωθεί από την ΜΙΤ. Στις 9/11/2016 κατά την διάρκεια μιας τέτοιας εφόδου της αστυνομίας, αξιωματικός της αστυνομίας που μίλησε στον γερμανικό τύπο, είπε πως έχουν πληροφορίες πως η ΜΙΤ ενδεχομένως συνδέεται με τους Οθωμανούς της Γερμανίας και ότι τα όπλα που βρέθηκαν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατά Κούρδων που ζούνε στην Γερμανία.

Το περασμένο έτος, το περιοδικό Σπίγκελ έγραψε πως μετά από εντολή από τον Ερντογάν, πράκτορες της ΜΙΤ επιχείρησαν να αποκτήσουν επιρροή σε αυτή την οργάνωση. Τον περασμένο Μάιο οι επικεφαλής της οργάνωσης ¨Οθωμανοί της Γερμανίας¨ που καταζητούνταν στην Γερμανία, αποκαλύφθηκε πως διέφυγαν στην Τουρκία.

https://anfturkce.net - http://tourkikanea.gr