Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ»... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΑΔΙΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..!!!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙ9ΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ: H Ελλάδα απέκτησε την μεγαλύτερη στρατ...

8-029






ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙ9ΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ:


H Ελλάδα απέκτησε την μεγαλύτερη στρατιωτική της βάση στα τουρκικά εδάφη!

Ας δώσουμε αυτή την φορά την είδηση με το μεγάλο σκάνδαλο!.. Που συνέβη εντός των τουρκικών εδαφών… Στην ήδη υπάρχουσα βάση του ελληνικού Σ.Ξ στο νησί Φούρνοι, στις 7/9/2017 εγκαινιάστηκε και μια ελληνική ναυτική βάση. Επίσης στην νήσο Κίναρο των Μούγλων, στις 27/9/2017 εγκαινιάστηκε μια ελληνική χερσαία βάση και μία ελληνική ναυτική βάση. Έτσι στις 13 έφτασε ο αριθμός των ελληνικών στρατιωτικών βάσεων που βρίσκονται στην Τουρκία. Οι εισβολείς Έλληνες στρατιώτες που βρίσκονται σε αυτές τις βάσεις ξεπερνούν τους 5.000. Τι θα πει λοιπον αυτό; … Θα πει ότι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της Ελλάδας βρίσκεται στην Τουρκία. Η Ελλάδα επίσης αλλάζει τα παλιάς γενιάς όπλα που έχει στα υπο κατοχή νησιά μας, με άλλα νέας γενιάς και μάλιστα εκθέτει ανοιχτά πια και βαριά όπλα.




Ο επιτελικός συνταγματάρχης και πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Αμύνης Ουμίτ Γιαλίμ, αποκάλυψε με έγγραφα το σκανδαλο. Ο Ουμί Γιαλίμ δήλωσε: ¨Οι ειδήσεις σχετικα με την τουρκική βάση που άνοιξε στην Σομαλία στις 30/9/2017, κυκλοφόρησαν στα γραπτά με ηλεκτρονικά μέσα με τίτλους για την ¨Μεγαλύτερη τουρκική βάση που είναι την Σομαλία¨. Στην Σομαλία σε μια έκταση 4 τ.χ. θα υπηρετούν 200 Τούρκοι στρατιωτικοί. Το ότι η τουρκική σημαία θα κυματίζει στην Σομαλία και τα εγκαίνια της στρατιωτικής βάσης είναι μια σημαντική εξέλιξη από στρατηγική σκοπιά. Αλλά οι ειδήσεις αυτές είναι μια τυπικη δουλειά δημοσίων σχέσεων. Διότι με την συγκεκριμένη είδηση επιχειρείται να καλυφθεί το νοιγμα ελληνικών στρατιωτικών βάσεων σε τουρκικά εδάφη που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2017¨.

Ο Ουμίτ Γιαλίμ σε δήλωση που εκανε προς την εφημερίδα Γενιτσαγά, συνέχισε λέγοντας:
¨Την ώρα που οι στρατιώτες μας στην βάση στην Σομαλία, ασκούν τα καθήκοντα τους σε μια έκταση 4 τ.χ. , οι εγκατεστημένοι στο νησί Φούρνοι Έλληνες στρατιώτες, ασκούν τα καθήκοντα τους σε μια έκταση 200 τ.χ. Την ώρα που στην τουρκική βάση στην Σομαλία ασκούν καθήκοντα 200 Τούρκοι στρατιώτες, στις ελληνικές στρατιωτικές βασεις που βρίσκονται σε τουρκικά εδάφη, υπηρετούν πάνω από 5.000 εισβολείς Έλληνες στρατιώτες.

Η Ελλάδα αυξάνει τον αριθμό των βα΄σεων τη που διαθέτει σε τουρκικά νησιά, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τον αριθμό των στρατιωτών και όπλων που διαθέτει εκεί.

Ο Έλληνας Ανώτερος Διοικητης της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος μετέβη στις 29/8/2017 στο νησί Φούρνοι-Αϊδινίου και στις 5/9/2017 την νήσο Καλόλιμνο-Μούγλων και το Φαρμακονήσι και εκεί έκανε επίδειξη κυριαρχίας, σημάιας και όπλων.

Τα εγκατεστημένα στην νήσο Φούρνο αντιαεροπορικά όπλα, δείχνουν το πόσο μεγάλη είναι η απειλή για την Τουρκία.

Στην νήσο Φούρνοι τα παλιά κανόνια αντικαθιστανται με νέα μεταφερόμενα των 105mm. Οι κάνες των όπλων είναι στραμμένες προς το Αϊδίνι.

Εντύπωση προκαλούν τα θωρακισμένα οχήματα που βρίσκονται εγκατεστημένα στο νησί.

Οι εγκατεστημένοι στο νησί Φούρνοι κομάντο δίνουν ένα ανοιχτό μήνυμα στην Τουρκία. Διακρίνεται ξεκάθαρα πως οι Έλληνες κομάντο έχουν ως αποστολή να κάνουν απόβαση στην Τουρκία. Γίνεται αντιληπτό πώς η Ελλάδα μετά από τα νησιά, ετοιμάζεται να εισβάλει και στα εδάφη της Ανατολίας. Ο Έλληνας εγκατέστησε στο νησί Φούρνοι συστοιχίες όλμων των 105mm όπως και των 81mm ¨

Οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Φαρμακονήσι που υπάγεται στο Αϊδίνι και την Καλόλιμνο που υπάγεται στα Μουγλα, διακρίνονται ξεκάθαρα.

Ελληνική στρατιωτικη βάση στους Φούρνους

Αντιαεροπορικό και εισβολείς Έλληνες-Βυζαντινοί στρατιώτες περιμένουν έτοιμοι στην θέση τους

29/8/2017



Ελληνική στρατιωτική βάση στους Φούρνους.

Στραμμένη προς το Αϊδίνιο η κάνη του πυροβολου των 105mm !!

29 Αυγούστου 2017





Ελληνική στρατιωτική βάση στους Φούρνους.

Θωρακισμένα οχήματα μεταφέρουν Έλληνες στρατιώτες.

29 Αυγούστου 2017



Ελληνική στρατιωτική βάση στην Καλόλιμνο των Μούγλων.

Ο Ανώτερος Διοικητής ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος μαζί με Έλληνες-Βυζαντινούς στρατιώτες!!

5/9/2017



Πηγή:tourkikanea.gr