Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΝΕΚΡΟ

Το τελευταίο “αντίο” πρόκειται να απευθύνουν συγγενείς και φίλοι τη Δευτέρα (02.10.2017) στον 31χρονο άνεργο πατέρα, που σήμερα το πρω...




Το τελευταίο “αντίο” πρόκειται να απευθύνουν συγγενείς και φίλοι τη Δευτέρα (02.10.2017) στον 31χρονο άνεργο πατέρα, που σήμερα το πρωί έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα μέσα στο σπίτι του στις Τρεις Βαγιές στο Ηράκλειο.
Η κηδεία του αυτόχειρα θα γίνει στις 11 το πρωί στο Λαράνι, στο Ηράκλειο. Η οικογένεια του αδυνατεί να πιστέψει πώς οι δυσκολίες της ζωής, τόσο προσωπικές όσο και οικονομικές, τον “λύγισαν” και τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.




Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος είχε αφήσει και ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο αποχαιρετούσε τα δύο ανήλικα παιδιά του, ενώ εξηγούσε και τους λόγους, που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη απελπισίας.

Άνεργος, σε διάσταση με σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Η τραγωδία στο Ηράκλειο εκτυλίχθηκε, λίγο πριν τις 8:30 το πρωί της Κυριακής, στο σπίτι του αυτόχειρα, όπου έσπευσαν αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, όμως, κάθε παροχή βοήθειας ήταν μάταιη.

Τραγική φιγούρα στη νέα αυτοκτονία που συγκλονίζει την Κρήτη, η μητέρα του 31χρονου, η οποία έσπευσε νωρίς το πρωί στο σπίτι του γιου της, έχοντας ανησυχήσει επειδή την προηγούμενη ημέρα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση με τη γυναίκα του, ήταν άνεργος, ενώ αντιμετώπιζε και σοβαρά οικονομικά προβλήματα…

πηγή: cretapost

FacebookTwitter

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.