Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

Απτόητος συνέχιζε τις κλοπές ένας 39χρονος Αλβανός, που εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος παρ' όλο που είχε καταδικαστεί σε ποι...

Κοζάνη: Αλβανός φυγόποινος είχε πάθος με τα... ακριβά κινητά!





Απτόητος συνέχιζε τις κλοπές ένας 39χρονος Αλβανός, που εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος παρ' όλο που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και ενός μήνα και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παρεμφερή αδικήματα! Μάλιστα, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα ακριβά κινητά.




Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να εξιχνιάσουν την κλοπή του κινητού τηλεφώνου μιας 28χρονης Ελληνίδας στην Κοζάνη και να ταυτοποιήσουν ως δράστη τον 39χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις στην πόλη, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν όχι ένα, αλλά... πέντε κινητά την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει!

Μεταξύ αυτών, ήταν και εκείνο της 28χρονης το οποίο της αποδόθηκε. Οι αστυνομικοί ερευνούν την προέλευση των υπόλοιπων τεσσάρων κινητών, καθώς ο Αλβανός δεν αποκάλυψε πότε και από πού τα έκλεψε. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για κλοπή και διέταξε την μεταγωγή του στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή την οποία του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας.