Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΟ!

Ο Καντίρ Καραμάν, αξιωματικός του τουρκικού στρατού και μέλος της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν (ΦΕΤΟ) πήγε με πολυτελές γιοτ πρώτα στ...

Γράφουν ότι ακόμη δύο Τούρκοι στρατιωτικοί λιποτάκτησαν στις ελεύθερες περιοχές




Ο Καντίρ Καραμάν, αξιωματικός του τουρκικού στρατού και μέλος της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν (ΦΕΤΟ) πήγε με πολυτελές γιοτ πρώτα στην Ελλάδα και μετά ήρθε στις ελεύθερες περιοχές όπου στην Λάρνακα βρέθηκε με άλλους αξιωματικούς μέλη της ΦΕΤΟ, υποστηρίζει σήμερα η Κίπρις ποστασί.




Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Ναντιρέ Μπαχαντί φέρεται να ακολούθησε τα ίχνη του εν λόγω αξιωματικού μέχρι και που αγκυροβόλησε στη μαρίνα της Λάρνακας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Μπαχαντί πήγε στη μαρίνα για να συναντήσει τον Καραμάν και ενώ η Λιμενική Αστυνομία του έδωσε άδεια, η Αστυνομία με παρέμβασή της, την ακύρωσε λέγοντάς του ότι η συνάντηση με τον Τούρκο αξιωματούχο θα ήταν για τον ίδιο επικίνδυνη.

Η Κίπρις ποστασί επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες μέσω της Ελλάδας έφθασαν στις ελεύθερες περιοχές «μέσω παράνομων διαδρομών» ένας συνταγματάρχης και ένας αντισυνταγματάρχης ζητώντας άσυλο και – σύμφωνα πάντα με τις πηγές της εφημερίδας – η κυβέρνηση τους στηρίζει.

Ισχυρίζεται δε ότι η «ε/κ διοίκηση» – όπως αποκαλεί την κυβέρνηση της Δημοκρατίας – έχει επιστρατευτεί για έναν νεαρό αξιωματικό επίσης της ΦΕΤΟ και επικαλείται δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο ότι για τον 30χρονο αξιωματικό αναζητείται τρόπος να του δοθεί άσυλο στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.