Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΑΝΤΙΣΤΗ «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...!!

«Δεν είμαι τζιχαντιστής», υποστηρίζει ο 32χρονος - Μέσα από βίντεο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με τον ISIS - Δηλώνει ...

Αλεξανδρούπολη: Σε βίντεο ντοκουμέντο ο 32χρονος πολεμά στον εμφύλιο της Συρίας




«Δεν είμαι τζιχαντιστής», υποστηρίζει ο 32χρονος - Μέσα από βίντεο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με τον ISIS - Δηλώνει μαχητής του Συριακού Στρατού, που πολεμούσε εναντίον των δυνάμεων του Άσαντ

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο ντοκουμέντο από τη Συρία, που δείχνει τον 32χρονο ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.




Στο βίντεο, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο φερόμενος τζιχαντιστής είναι τραυματισμένος και υπάρχουν σύμφωνα με τη δικηγόρο του σύμβολα που αποδεικνύουν ότι πολεμούσε στο πλευρό του ισλαμικού στρατού και όχι με τον ISIS.

Τα βίντεο, που θα χρησιμοποιήσει ο 32χρονος για να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με το ISIS, αναμένεται να κατατεθούν τη Δευτέρα (23/10) στον ανακριτή.

Ωστόσο οι Αρχές ερευνούν τον βαθμό ιεραρχίας του ιδίου στον ISIS. Κι αυτό, διότι έχουν βρει στο κινητό του φωτογραφία του με ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσωπο του Ισλαμικού Κράτους.

Ο 32χρονος, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης θα απολογηθεί τη Δευτέρα (23/10).

newsbomb.gr