Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ» ΛΕΕΙ Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού – Ο ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής αναλύει όλα τα ενδεχόμενα για το άγριο φον...







Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού – Ο ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής αναλύει όλα τα ενδεχόμενα για το άγριο φονικό – Από πού διέφυγε ο δολοφόνος και πώς κατάφερε να μην γίνει αντιληπτός




Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Σωκράτης Στρατής, από την πρώτη στιγμή του άγριο φονικού ερευνά κάθε στοιχείο που θα μπορέσει να βοηθήσει την Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου.

Ο ίδιος εξηγεί στο δελτίο ειδήσεων του Star, πώς έγινε το έγκλημα το απόγευμα της 19ης Οκτωβρίου και αναλύει τον τρόπο που κατάφερε ο δράστης να διαφύγει από το χώρο του νεκροταφείου χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Όπως επισημαίνει, είναι δύσκολο να πήδηξε τον ψηλό μαντρότοιχο και επίσης δεν θα το έκανε γιατί θα ήταν εκτεθειμένος αν έβγαινε στη λεωφόρο Ηρακλείου.

Ο κ. Στρατής εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το μαχαίρι με το οποίο ο δολοφόνος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη είναι μέσα στο νεκροταφείο και θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να ψάξει ξανά εξονυχιστικά κάθε πιθανό σημείο στο εσωτερικό του Κοιμητηρίου. Τέλος, ξεκαθαρίζει πως ο δράστης είναι άνδρας και νέος σε ηλικία.  newsbomb.gr