Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΤΟ ΓΚΟΛ - «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο παγκόσμιο σκάνδαλο κλονίζει τη FIFA. Το γκολ-φάντασμα του Τιερί Ανρί με το χέρι, στον αγώνα με την Ιρλανδία ...«επέστρεψε» στο ...





Ένα νέο παγκόσμιο σκάνδαλο κλονίζει τη FIFA. Το γκολ-φάντασμα του Τιερί Ανρί με το χέρι, στον αγώνα με την Ιρλανδία ...«επέστρεψε» στο στάδιο Rommel Fernandez του Παναμά. Ένα γκολ που τότε στέρησε από την Ιρλανδία την συμμετοχή της σε Μουντιάλ. Με την πάροδο του χρόνου είναι ακόμη γνωστό ότι η FIFA «αγόρασε» τη σιωπή της ιρλανδικής ομοσπονδίας με πέντε εκατομμύρια ευρώ. «Ήταν μια πληρωμή να μην προχωρήσουμε σε νομικές ενέργειες», δήλωσε ο Τζον Ντιλέιν, διευθύνων σύμβουλος της ιρλανδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.



Τώρα η FIFA και ο Τζάνι Ινφαντίνο έχουν μια νέα «ζεστή πατάτα» για να αντιμετωπίσουν. Η πρώτη πρόκριση του Παναμά σε Μουντιάλ, σηματοδοτήθηκε από ένα μεγάλο σκάνδαλο, αφού το γκολ που ισοφάρισε σε 1-1 την Κόστα Ρίκα, δεν έπρεπε να μετρήσει. Η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος, κάτι που δεν είδε ο διαιτητής Γουόλτερ Τόρες. Η νίκη 2-1 του Παναμά άλλαξε τα πάντα, αφού εκείνος πήρε την πρόκριση, η Ονδούρα θα παίξει στα play-offs και οι ΗΠΑ μένουν εκτός.
Το νέο σκάνδαλο αναμένεται να έχει συνέπειες. Κυρίως οι ΗΠΑ, αλλά και η Ονδούρα θα μπορούσαν να υποβάλουν ένσταση στην FIFA, ζητώντας ακόμα να επαναληφθεί ο αγώνας. Υπάρχει ήδη προηγούμενο. Η FIFA όρισε ξανά το παιχνίδι Νότιας Αφρικής -Σενεγάλης, επειδή ο διαιτητής πήρε «εξωφρενικές» αποφάσεις υπέρ της Νοτίου Αφρικής. Όμως ο Παναμάς, μπορεί να ισχυριστεί ότι στην φάση του γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά καταλογίσθηκε, προηγήθηκε εμφανές πέναλτι που δεν δόθηκε από τον διαιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.