Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ» ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ!

Μέσα από δύο βίντεο που βρίσκονται στο youtube θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με το ISIS - Δηλώνει μαχητής του Συριακο...




Μέσα από δύο βίντεο που βρίσκονται στο youtube θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με το ISIS - Δηλώνει μαχητής του Συριακού Στρατού, που επίσης πολεμούσε εναντίον των δυνάμεων Άσαντ -



Τα ολιγόλεπτα βίντεο αναμένεται να κατατεθούν την Δευτέρα στον ανακριτή

Δύο βίντεο στα οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί ο 32χρονος τζιχαντιστής που συνελήφθη χθες από τις Αρχές στην Αλεξανδρούπολη έρχονται στο φως της δημοσιότητας και περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση.


Όπως ο ίδιος υποστηρίζει είναι μαχητής με τον ελεύθερο συριακό στρατό και στα βίντεο είναι τραυματισμένος κατά τη διάρκεια συγκρούσεων.








Τα βίντεο βρίσκονται στον ιστότοπο youtube, όπως ο ίδιος ο 32χρονος ενημέρωσε την συνήγορό του, Τριανταφυλλιά Τσιούλπα.

Τα βίντεο, που θα χρησιμοποιήσει ο 32χρονος για να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με το ISIS, αναμένεται να κατατεθούν την Δευτέρα στον ανακριτή.
Οι Αρχές, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα -τον Ιούνιο του 2016- είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση τον Σύρο, όμως από τον περασμένο Σεπτέμβριο, που η σύζυγός του κατήγγειλε ενδοοικογενειακή βία, προσπάθησαν να τον εντοπίσουν, προκειμένου να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις του.