Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΔΩΡΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ!

Συναγερμός έχει σημάνει για τη δολοφονία της 32χρονης Θοδώρας Ζέμπερη, της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο Β...







Συναγερμός έχει σημάνει για τη δολοφονία της 32χρονης Θοδώρας Ζέμπερη, της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η άτυχη κοπέλα είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα και το κεφάλι, την ώρα που βρισκόταν πάνω από τον τάφο προσώπου από το στενό της περιβάλλον που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.




Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο το θύμα πήγαινε συχνά, κάτι που αναμένεται να εξετάσουν οι αστυνομικοί.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για απόπειρα ληστείας, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολοφονία λόγω της ιδιότητας του θύματος, που εργαζόταν στο τμήμα ελέγχου της Α’ ΔΟΥ Πειραιά. Προς αυτή την κατεύθυνση δείχνει ο πατέρας της 32χρονης κοπέλας.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως η κόρη του πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πατέρας της υπαλλήλου του ΣΔΟΕ είπε: «Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει με τη δουλειά της. Εγώ θέλω να μου πουν ποιος ήταν αυτός. Κάποια υπόθεση που χειρίστηκε την κυνήγησε. Όλες αυτές οι υποθέσεις είναι σοβαρές. Αυτές οι μουτσούνες που κρύβονται στις λίστες που φάγανε το παιδί».

«Θα τους θάψω όλους. Περιμένω να μου πουν ποιος είναι να τον πάρω εγώ να τον κάνω κομμάτια. Είμαι πατέρας και έχω άλλα τρία παιδιά και τα μεγάλωσα με κόπο. Από τη δικαιοσύνη δεν περιμένω τίποτα».

«Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση με το ΣΔΟΕ»

«Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ». Αυτό αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της Δώρας.

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η 32χρονη έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, πρόκειται να «ρίξει φως» στην υπόθεση. Όπως φαίνεται, η γυναίκα, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β” Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού της προσώπου.