Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΥΜΑ; ΕΥΩΔΕΣ ΥΓΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΝ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΝΟΪΣ

Στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην πόλη Homer Glen του Ιλινόις, παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ένα περίεργο φαινόμενο στο...







Στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην πόλη Homer Glen του Ιλινόις, παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ένα περίεργο φαινόμενο στο εικόνισμα του Χριστού. Πρόκειται για ίδιο φαινόμενο εκροής ευώδους υγρού που εκρέει από την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, όπως είχε γράψει λεπτομερώς ο «Εθνικός Κήρυξ» στις 15 Μαρτίου του 2016.






Το Θαύμα με την εικόνα του Προδρόμου-2016.

Με το θέμα της εκροής του ευώδους υγρού που εκρέει από την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Homer Glen του Ιλινόις ασχολούνται εκτενώς τα αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώνοντας πως χιλιάδες πιστοί φτάνουν μέχρι την εκκλησία για να δουν από κοντά την θαυματουργή εικόνα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Chicago Tribune στην ηλεκτρονική της έκδοση «καθώς εκατομμύρια Ορθοδόξων Χριστιανών ανά τον κόσμο ετοιμάζονται να γιορτάσουν το Πάσχα αυτή την Κυριακή και το θαύμα της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού, χιλιάδες σ’ ολόκληρη της περιοχή του Σικάγου συγκεντρώνονται στην ενορία ενός προαστίου στα νοτιοδυτικά για να δουν αυτό που πιστεύουν πως είναι ένα διαφορετικό θαύμα.

Από τον Ιούλιο, μικρές σταγόνες ευώδους ελαίου έχουν στάξει από την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Ενορίτες πιστεύουν ότι το ευώδες υγρό έχει ιαματικές ιδιότητες και πως η καταβολή του είναι ευλογία από τον Θεό».

ekklisiaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.