Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ..!!!» «ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ...!!!» ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

Τουλάχιστον δύο εκκλησίες στην Αυστραλία έχουν γίνει στόχος βανδαλισμών με συνθήματα στους τοίχους που λένε "σταυρώστε τους ψηφο...





Τουλάχιστον δύο εκκλησίες στην Αυστραλία έχουν γίνει στόχος βανδαλισμών με συνθήματα στους τοίχους που λένε "σταυρώστε τους ψηφοφόρος του ΟΧΙ" ("crucify No voters") μια αναφορά σε εκείνους που ψηφίζουν κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων στο δημοψήφισμα που διεξάγεται στη χώρα.
Κάποιος είχε ζωγραφίσει μια σβάστικα και έναν σταυρό θέλοντας να πει ότι οι χριστιανοί είναι "ναζί".





Ο Drew Mellor, επικεφαλής ποιμένας της Αγγλικανικής Εκκλησίας Glen Waverley στη Μελβούρνη, αποκάλυψε ότι παρόλο που δεν έχει πει στους ενορίτες του τι να ψηφίσουν, η εκκλησία του έχει γίνει στόχος βανδαλισμού με συνθήματα όπως "Ψηφίστε Ναι, τσακίστε τους μισαλλόδοξους", σύμφωνα με την Daily Mail της Αυστραλίας.



"Αυτό ανησύχησε πολύ μερικά από τα παλαιότερα μέλη της εκκλησίας μας σήμερα το πρωί", δήλωσε ο Mellor την Κυριακή.


"Κάποιοι ρώτησαν:" Αυτό σημαίνει ότι θα μας χτυπήσουν;"


Ο ποιμένας απέρριψε την ιδέα ότι οι Χριστιανοί που δεν συμφωνούν με τις απόψεις της κοινωνίας για κάποια ζητήματα είναι εχθρικοί προς τους ανθρώπους.


"Μεταδίδει ένα μήνυμα ότι ως χριστιανική εκκλησία είμαστε ανυπότακτοι", σημείωσε.


Και πρόσθεσε ότι ενώ αντιτίθεται στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, η ενορία του καλωσορίζει ομοφυλόφιλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ