Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΥΡΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! ΕΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 9ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ! - ΒΙΝΤΕΟ

Ενα κοριτσάκι 9 ετών έχασε τη ζωή του όταν μια γυναίκα που ζύγιζε 150 κιλά, έκατσε πάνω του για να το τιμωρήσει. Η 64χρονη Βερόνικα ...




Ενα κοριτσάκι 9 ετών έχασε τη ζωή του όταν μια γυναίκα που ζύγιζε 150 κιλά, έκατσε πάνω του για να το τιμωρήσει.

Η 64χρονη Βερόνικα Γκριν Πόσεϊ κατηγορείται πλέον για κακοποίηση ανηλίκου και ανθρωποκτονία για το θάνατο της Ντέρικα Λίντσεη στη Φλώριντα.





Η 64χρονη Βερόνικα Γκριν Πόσεϊ που ζυγίζει 150 κιλά

Η Πόσεϊ είπε στους τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σπίτι και βρήκαν νεκρό το κοριτσάκι, ότι κάθισε πάνω της «για να την πειθαρχήσει» καθώς η μικρή «βρίσκονταν εκτός ελέγχου».

Είχε προηγηθεί ένα κυνηγητό στο σπίτι με το 9χρονο κορίτσι να δέχεται χτυπήματα με χάρακα και από μεταλλική βέργα ώσπου έκατσε στην πολυθρόνα.

Οι αρχές αναφέρουν ότι η 9χρονη Ντέρικα φώναζε πως «δεν μπορούσε να ανασάνει» αλλά ακόμα και τότε η υπέρβαρη γυναίκα δεν σηκωνόταν από πάνω της. Συνολικά η τιμωρία διήρκησε 10 λεπτά όπως αναφέρει η δράστης.



Για παραμέληση ανηλίκου κατηγορούνται και οι γονείς του καθώς η μητέρα του παιδιού Γκρέις Τζόαν Σμιθ, 69 ετών με τον πατέρα του παιδιού Τζέιμς Εντμουντ Σμιθ, 62 ετών, ήταν αυτοί που κάλεσαν την υπέρβαρη γυναίκα για βοήθεια στην πειθάρχηση της κόρης τους, με τη μητέρα να την έχει χτυπήσει κιόλας.


Αριστερά, είναι η 69χρονη μητέρα Γκρέις Τζόαν Σμιθ Δεξιά, ο 62χρονος πατέρας Τζέιμς Εντμουντ Σμιθ

Η δράστης αφέθηκε ελεύθερη όταν πλήρωσε εγγύηση ύψους 125.000 δολλαρίων. Η εγγύηση για τη μητέρα είναι στα 75.000 δολ. και για τον πατέρα στα 50.000 δολ. Οι δυο τους παραμένουν ακόμα στη φυλακή.

Βίντεο:



policenet