Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ Η ΒΡΩΜΑ...! ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ «ΤΟ ΚΕΡΚΟΥΚ ΚΑΙ Η ΜΟΣΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο 82ΟΣ ΚΑΙ 83ΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»

O Μπαχτσελί ευχαρίστησε τον Ερντoγάν για εκείνη την φράση! Ο Μπαχτσελί μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα είπε πως ¨Υποβάλλω τις...






O Μπαχτσελί ευχαρίστησε τον Ερντoγάν για εκείνη την φράση!

Ο Μπαχτσελί μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα είπε πως ¨Υποβάλλω τις ευχαριστίες μου προς πρόεδρο της Δημοκρατίας που δήλωσε «Το Κερκούκ είναι πόλη των Τουρκμένων». ¨




Ο Γενικός Πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μίλησε στην κοινοβουλευτική του ομάδα και τα κεφάλαια της ομιλίας του ήταν τα εξής:

………………….

Πρέπει να δούμε καλά το εσωτερικό πρόσωπο των απειλών που τυλίγουν την χώρα μας. Η αρχή αυτού που βιώνουμε σήμερα βρίσκεται στην κατάκτηση της Ανατολίας. Τετραδια που δεν έκλεισαν, μίση που δεν έσβησαν και οργή που δεν έληξε μεταφέρονται μπροστά μας. Η Τουρκία δίνει έναν πολύ σοβαρό αγώνα επιβίωσης. Η πατρίδα μας βρίσκεται μέσα σε ένα κλοιό με πολλά μέτωπα. Δίπλα ακριβώς στα σύνορα μας στήνεται μια παγίδα..

……………….

Εμφανίζεται ένας ηγέτης φυλής και υπερβαίνοντας τα όρια, μιλά για ανεξαρτησία. Οι πεσμεργκά που κάνουν όνειρα, εάν επιμένουν σίγουρα θα βρούνε τον μπελά τους. Ο Μπαρζανί παρά τις προειδοποιήσεις και τις αντιδράσεις έκανε το δημοψήφισμα της 25/9.




Ο Μπαρζανί με το δημοψήφισμα της 25/9 έκανε ένα σημαντικό βήμα στον σκοτεινό δρόμο που οδηγεί στην ανεξαρτησία. Πρέπει να είναι γνωστό πως το δημοψήφισμα της 25/9 είναι προετοιμασία του μεγάλου Κουρδιστάν που θα αποτελείται από 4 τμήματα. Δεν είναι δυνατόν να δείξουμε υπομονή σε αυτό.

……………

Στα πλαίσια αυτά 5.000 εθελοντές εθνικιστές είναι έτοιμοι να πάνε να μετάσχουν στον αγώνα ύπαρξης των Τουρκμένων στις πόλεις όπου ζουν. Δεν μπλοφάρουμε δεν μιλάμε τζάμπα. Εάν κάποιος δεν κατανοεί, είναι χρήσιμο να αντιληφθεί πως σε αυτό το θέμα δεν αστειευόμαστε.

……………..

Εάν η εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ γίνει άνω-κάτω, πρέπει τότε να κάνουμε χρήση της συμφωνίας της Άγκυρας του 1926 και των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν από τις διεθνείς συμφωνίες. Όταν έρθει εκείνος ο καιρός, όταν σχηματιστούν οι συνθήκες και η ιστορία έρθει στενή για την περιοχή, θα ξυπνήσει το ¨Εθνικό Συμβόλαιο¨. Αμέσως μετά από τον 81ο νομό της Ντούζτζε, το Κερκούκ θα γίνει ο 82ος και η Μοσούλη ο 83ος…..

http://www.yeniakit.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.