Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ...!! 6.700 ΜΟΥΣΟΥΛ,ΑΜΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ...

Ραγδαία αύξηση των παράνομων εισόδων αλλοδαπών, καταγράφεται την τελευταία περίοδο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Μόνο μέσα στην τε...





Ραγδαία αύξηση των παράνομων εισόδων αλλοδαπών, καταγράφεται την τελευταία περίοδο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Μόνο μέσα στην τελευταία εβδομάδα, σχεδόν 1.200 μουσουλμάνοι κατέφτασαν στα νησιά του ανατολικού αιγαίου, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή εμπόδιο και πολλές φορές υπό τη συνοδεία πλωτών του Λ.Α.




Η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου επισήμανε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχουν φτάσει σε Λέσβο, Χίο και Σάμο περίπου 6.700 μουσουλμάνοι αλλοδαποί ενώ συνολικά στις εγκαταστάσεις παραμονής αλλοδαπών των νησιών σήμερα διαμένουν περίπου 12.500 αλλοδαποί.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και μη διαχειρίσιμη», πρόσθεσε η περιφερειάρχης, ενώ οι φορείς και των τριών νησιών ζητούν άμεση συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Την ίδια ώρα, αρκετά κέντρα παραμονής έχουν καταστραφεί λόγω του υπερπληθυσμού και πολλοί αλλοδαποί φεύγουν (ως να βρίσκονται στην πατρίδα τους) , προτιμώντας να στήσουν μόνοι τους σκηνές στο δάσος, χωρίς να πάρουν άδεια από κανένα βέβαια.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει ήδη εξαγγείλει πως περίπου 2.000 αιτούντες άσυλο θα μεταφερθούν από τα νησιά στην… περίφημη ενδοχώρα, η οποία δεν άλλη από την Αθήνα ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα αν οι αφίξεις συνεχιστούν με τον τρέχοντα ρυθμό.

Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο εάν δημιουργηθούν συνθήκες για την αποτροπή εισόδου των αλλοδαπών, αλλά η κυβέρνηση δεν προτίθεται να λάβει κανένα τέτοιο μέτρο.

Έτσι στο μόνο που θα αναλίσκεται είναι ευχολόγια και… δεήσεις ώστε οι Τούρκοι να μην επιτρέψουν σε περισσότερους μουσουλμάνους να έρθουν στην Ελλάδα.
http://www.pronews.gr