Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Ο «ΖΟΥΚΟΦ»... ΤΟ Δ.Σ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ

Την απόφαση να κάνει δωρεά δύο περιπολικών οχημάτων στην Ελληνική Αστυνομία έλαβε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βο...





Την απόφαση να κάνει δωρεά δύο περιπολικών οχημάτων στην Ελληνική Αστυνομία έλαβε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το κόστος αγοράς των δύο οχημάτων μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους, που περιλαμβάνει και τα σέρβις τους για 5 έτη, όπως ενημέρωσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ανέρχεται σε 40.000 ευρώ.





Εντός των ημερών πρόκειται ο Δήμος να υπογράψει «μνημόνιο κατανόησης» με την ΕΛΑΣ στο οποίο κατά τον Δήμαρχο θα ζητείται τα οχήματα αυτά να περιπολούν αποκλειστικά εντός του Δήμου των 3Β. Υπηρεσιακοί ωστόσο παράγοντες της Αστυνομίας σχολίασαν στο 3vita.gr ότι κάτι τέτοιο είναι πρακτικά ανεφάρμοστο αλλά και ανώφελο.

Ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι σήμερα το ενιαίο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, που προέκυψε μετά από συγχώνευση των τριών τοπικών τμημάτων, δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εποχούμενη περιπολία σε 24ωρη βάση, παρά μόνο πεζή.

Ο ισχυρισμός αυτός πάντως καταρρίπτεται από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, που δηλώνουν ότι η συγχώνευση των τμημάτων έχει κάνει σήμερα πραγματικότητα την 24ωρη περιπολία στα 3Β.

Ενδιαφέρον είχε κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας το σχόλιο της Ηλέκτρας Τσιριγώτη ότι «δεν φτάνει που ο Δήμος δεν εισπράττει χρήματα από την κεντρική διοίκηση, τώρα καλύπτει και δικές της δαπάνες». Η δημοτική σύμβουλος συμπλήρωσε ότι η ΕΛΑΣ θα χρειαστεί χρήματα και για τα καύσιμα των οχημάτων, για να λάβει απάντηση από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο ότι το ενδεχόμενο αυτό ήδη μελετάται.

Πηγή: 3vita.gr