Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

50ΧΡΟΝΟΣ ΓΛΙΣΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 35 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

Από βράχο στο Σιδηρόκαστρο έπεσε ένας 50χρονος, όταν προσπάθησε να κρεμάσει ένα πανό του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα τραυματιστεί σοβαρά. ...





Από βράχο στο Σιδηρόκαστρο έπεσε ένας 50χρονος, όταν προσπάθησε να κρεμάσει ένα πανό του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα τραυματιστεί σοβαρά.




Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3.25 το μεσημέρι, όταν σύμφωνα με το ert.gr, ο άνδρας με ένα άλλα άτομα επιχείρησαν να κρεμάσουν από τον βράχο του Ισάρι ένα πανό του ΠΑΟΚ. Στην προσπάθεια του ο 50χρονος, γλίστρησε και έπεσε από ύψος 35-40 μέτρων σταμάτησε λίγα μέτρα πριν φτάσει στο έδαφος, καθώς ήταν δεμένος με σχοινί.

Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και άνδρες της με την βοήθεια των παρευρισκομένων κατέβασαν τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Σερρών και από εκεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ καθώς η κατάσταση του κρίθηκε κρίσιμη. Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας ήταν δεμένος με σχοινιά, αλλά μια ασφάλεια δεν κούμπωσε καλά.

 diktyotv.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.