Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΒΥΖΙ@: Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ELSA ΑΠΟ ΤΗ FROZEN!

H Μegan Fox και ο σύζυγός της Βrian Austin Green απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας οικογεινακής βόλτας στα μαγαζιά με τα τρία παιδ...







H Μegan Fox και ο σύζυγός της Βrian Austin Green απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας οικογεινακής βόλτας στα μαγαζιά με τα τρία παιδιά τους. Μέχρι εδώ όλα καλά... Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites είνια ότι ο 5χρονος γιος του ζευγαριού Νώε... βγήκε ντυμένος με το φόρεμα της πριγκίπισσας Έλσα από την ταινία της Disney Frozen!





Ο ηθοποιός μάλιστα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο γιος του μπορεί να φοράει ότι θέλει και ότι δεν κάνει κακό σε κανένα φορώντας φορέματα..." Είναι η δική του ζωή και τα δικά του ρούχα. Στα 5 μπορεί κάποιος να διασκεδάζει".

Βέβαια ο γιος της Megan δεν είναι το μοναδικό παιδί διάσημου σταρ του Χόλυγουντ που "πειραματίζεται" με το ντύσιμο του.Κάτι παρόμοιο είχε γίνει πριν λίγο καιρό και με τον γιο της ηθοποιού Σαρίζ Θερόν κάτι που είχε προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις.

Να θυμήσουμε ότι το ζευγάρι είχε κάνει τα χαρτιά του διαζυγίου του το 2015 αλλά μετά την εγκυμοσύνη της ηθοποιού τα ξαναβρήκαν!






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.