Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΑ 5 ΝΗΠΙΑ..!! ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 6 ΕΝΗΛΙΚΕΣ... ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ!

Τουλάχιστον 5 νήπια και 6 ενήλικες κάηκαν ζωντανοί και περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην τρομακτική επίθεση. Ο φρουρό...

Τραγωδία! Nήπια κάηκαν ζωντανά – Φύλακας έβαλε φωτιά σε σχολείο | Newsit.gr





Τουλάχιστον 5 νήπια και 6 ενήλικες κάηκαν ζωντανοί και περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην τρομακτική επίθεση. Ο φρουρός περιέλουσε με βενζίνη πολλά παιδιά και αυτοπυρπολήθηκε στο Innocent Children’s People Municipal Education Centre, στη νοτιοανατολική Βραζιλία.




Ο φρουρός, σύμφωνα με αναφορές, φέρεται να κλείδωσε έναν δάσκαλο σε αίθουσα πριν τον πυρπολήσει. Το Frangipani Regional Hospital ανέφερε ότι 40 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και ενηλίκων, νοσηλεύονται για εγκαύματα, αναπνευστικές δυσκολίες και τραυματισμούς.

15 άνθρωποι με απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα μεταφέρθηκαν στην πρωτεύουσα Belo Horizonte όπου τα τραύματά τους μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα από ό,τι εκείνα της μικρής πόλης όπου έγινε η τραγωδία.

Ο δράστης νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Είχε υποστεί εγκαύματα στο 90% του σώματός του και πέθανε λίγη ώρα αργότερα. Τουλάχιστον 40 άνθρωποι, παιδιά και ενήλικες, έχουν τραυματιστεί. Υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Τα νήπια, μεταξύ 2 και 4 ετών, και οι 6 ενήλικες κάηκαν ζωντανοί μετά την επίθεση του φύλακα.



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.