Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ 46ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΟΛΙΔΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 5ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ...!!!

Ούτε τα 25 χρόνια κάθειρξη, ούτε η χρηματική ποινή των 150.000 ευρώ που επιβλήθηκαν στον 46χρονο άντρα που πριν από ένα χρόνο συνελή...

Άργος: Τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου έδειχνε στους συγχωριανούς του ο αρρωστημένος 46χρονος





Ούτε τα 25 χρόνια κάθειρξη, ούτε η χρηματική ποινή των 150.000 ευρώ που επιβλήθηκαν στον 46χρονο άντρα που πριν από ένα χρόνο συνελήφθη γυμνός έχοντας στο πλευρό του ένα 5χρονο αγόρι, δικαιώνουν την κοινή γνώμη του Άργους. Γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως ο άντρας αυτός εκμεταλλευόμενος τη φτώχεια μιας οικογένειας από τη Ρουμανία ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του, τις οποίες απαθανάτιζε στο κινητό του τηλέφωνο και τις περιέφερε από καφετέρια σε καφετέρια επιδεικνύοντας σε φίλους και γνωστούς το αρρωστημένο του πάθος.




Ο 46χρονος όταν συνελήφθη από την αστυνομία πριν από ένα χρόνο είχε υποστηρίξει ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με κατοίκους της πόλης οι οποίοι γνώριζαν τον 46χρονο Έλληνα μιλούν στο protothema.gr αποκαλύπτοντας ότι ο κατηγορούμενος όχι μόνο έδινε τρόφιμα στην οικογένεια των Ρουμάνων αλλά τους είχε παραχωρήσει μία αποθήκη για να μένουν και αντί ενοικίου οι γονείς έδωσαν το 5χρονο αγόρι τους που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ο 46χρονος.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι μιλούν επίσης για ένα άτομο ψυχικά διαταραγμένο που από νεαρή ηλικία παρουσίαζε μία αλλόκοτη συμπεριφορά.

Εκείνο όμως που οδήγησε στη σύλληψή του ήταν η τάση του για επίδειξη του αρρωστημένου πάθους του, το οποίο παρουσίαζε μέσα από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο στους συγχωριανούς του. Βλέποντας τις γυμνές εικόνες ενός 5χρονου αγοριού, κάτοικοι του Άργους ειδοποίησαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την αστυνομία και έτσι δόθηκε τέλος στον εφιάλτη του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.