Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ'ΧΟΥΝ: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΚΙ ΑΡΠΑΞΑΝ 40 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Η άτυχη γριούλα τσίμπησε το «δόλωμα», των «μαϊμού» υπαλλήλων της ΔΕΗ. Γερή μπάζα έκαναν οι απατεώνες που παρουσιάστηκαν ως τεχνικο...






Η άτυχη γριούλα τσίμπησε το «δόλωμα», των «μαϊμού» υπαλλήλων της ΔΕΗ.

Γερή μπάζα έκαναν οι απατεώνες που παρουσιάστηκαν ως τεχνικοί της Δ.Ε.Η. σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, σε ένα χωριό του δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα. Η άτυχη γριούλα τσίμπησε το «δόλωμα», ότι τάχα το σπίτι της κινδύνευε από πυρκαγιά.




Όπως συνήθως, οι δυο δράστες έπεισαν την 85χρονη υπήρχε πρόβλημα στον ηλεκτρολογικό πίνακα και έπρεπε να βγάλει από το σπίτι ό,τι πολύτιμο φύλαγε. Ανυποψίαστη η ηλικιωμένη έβαλε σε μια σακούλα τα χρυσαφικά της και 40 (!) χρυσές λίρες, τα οποία οι άγνωστοι απατεώνες άρπαξαν και έγιναν καπνός.

Η γιαγιά όμως στο Δομοκό δεν «μάσησε»

Αντίθετα, αποδείχθηκε καλή… διαβασμένη μια 79χρονη γυναίκα που την ίδια ημέρα είδε ένα αυτοκίνητο να σταματάει έξω από το σπίτι της στην κοινότητα Λεύκα του Δομοκού και να βγαίνει μια γυναίκα που συστήθηκε ως υπάλληλος της Δ.Ε.Η.

Όταν, όμως, της μίλησε για βλάβη στον ηλεκτρικό πίνακα, η ηλικιωμένη την… έδιωξε άρον- άρον! Έτσι, η επίδοξη απατεώνισσα ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας συνεργός της και εξαφανίστηκαν.

lamiareport