Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...

Μία πλέον σημαντική στιγμή έφτασε για την Εθνική μας στην προσπάθειά της να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ. Εν μέσω ευρωπαϊκής εβδομ...

Η ώρα του Μουντιάλ για την Εθνική!





Μία πλέον σημαντική στιγμή έφτασε για την Εθνική μας στην προσπάθειά της να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ. Εν μέσω ευρωπαϊκής εβδομάδας με ματς Champions League και Europa ετοιμάζεται να μάθει τον αντίπαλό της για τα μπαράζ.




Οι Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι της Εθνικής μας στην κλήρωση των μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης, η οποία θα διενεργηθεί την Τρίτη (15:00 Ελλάδας) στα γραφεία της FIFA στην Ζυρίχη. Η κλήρωση με δεδομένα πολύ μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί ως εξής: ένα μπαλάκι θα κληρώνεται από την κληρωτίδα 1 (Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία) και άλλο ένα από την κληρωτίδα 2 (Βόρεια Ιρλανδία, Σουηδία, ΕΪΡΕ και Ελλάδα). Στην συνέχεια, ανά ζευγάρι, θα τοποθετούνται σε μία κεντρική κληρωτίδα και όποια ομάδα αναδεικνύεται πρώτη στην σειρά αυτή θα είναι η γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα. Οι αγώνες των ζευγαριών που θα προκύψουν από τη διαδικασία θα διεξαχθούν το διάστημα 9-14 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα οι πρώτοι 9-11/11 κι οι ρεβάνς 12-14/11.

Είναι δεδομένο πως η Ελλάδα ελπίζει σε μία όσο το δυνατόν πιο καλή κλήρωση. Μία κλήρωση που θα φάνταζε πιο ευνοϊκή θα ήταν με την Δανία.

Πηγή: gazzetta.gr