Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ... ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΕΡΟ-ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠ΄ΤΗΝ 38ΧΡΟΝΗ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ ΤΟΥ

Δύσκολες ώρες πέρασε μέσα στο καλοκαίρι ο Φώτης Μεταξόπουλος, καθώς χώρισε από την σύντροφό του Σοφία Τρανά, πέρασε διπλό εγκεφαλικό κ...




Δύσκολες ώρες πέρασε μέσα στο καλοκαίρι ο Φώτης Μεταξόπουλος, καθώς χώρισε από την σύντροφό του Σοφία Τρανά, πέρασε διπλό εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε για λίγο καιρό στο νοσοκομείο.




«Πέρασα διπλό εγκεφαλικό και ό,τι είμαι καλά το οφείλω στην Παναγία πρώτα και μετά στο χορό», αποκάλυψε στην Espresso ο Φώτης Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορευτής που χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης ήταν μόνος στο σπίτι όταν αισθάνθηκε μια δυσφορία. «Είδα στον κήπο ένα τριαντάφυλλο και το έκοψα για να το βάλω στις εικόνες. Μόλις το άφησα δεν αισθάνθηκα καλά. Πήγα στην κουζίνα και φτάνοντας στο νεροχύτη άρχισα σιγά σιγά να πέφτω», εξομολογήθηκε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα φαίνεται πως συνήλθε και επικοινώνησε με τον γιατρό και τα παιδιά του. Ένιωθε όμως να αρχίζει να μουδιάζει το χέρι του και θορυβήθηκε και πάλι. Μόλις πήγε στο νοσοκομείο είχε και πάλι τα ίδια συμπτώματα και αμέσως έκανε αξονική. «Είδαν ότι δεν είχα κάτι στο κεφάλι και δυο μέρες μετά μου έκαναν μαγνητική, που έδειξε διπλό εγκεφαλικό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και μετά από την περίοδο της ανάρρωσης, ο Φώτης Μεταξόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.