Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ... ΕΝΑ «ΓΑΜΜΑ» ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ ΔΩΡΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ..!!

Σοκάρουν τα στοιχεία του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της εφοριακού, η οποία δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στο Β” νεκροταφείο. Σύμφω...

Θρίλερ στο νεκροταφείο: Η εφοριακός είχε χαραγμένο στο πρόσωπο το γράμμα «Γ»




Σοκάρουν τα στοιχεία του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της εφοριακού, η οποία δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στο Β” νεκροταφείο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριές σε θώρακα και πλάτη, πνεύμονα και καρδιά, έφερε τραύμα στο δεξί μάγουλο από μαχαίρι και γροθιά στο δεξί μάτι.




Συγκεκριμένα ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν στο θώρακα πρόσθια και την πλάτη. Επιπλέον η άτυχη κοπέλα έφερε ένα τραύμα σε σχήμα Γ κεφάλαιο στην δεξιά παρειακή χωρά (μάγουλο). Φαίνεται πως το μένος του δράστη ήταν τέτοιο που ίσως χάραξε κάτι "συμβολικά" στο μάγουλο της 32χρονης.

Επίσης, εντοπίστηκε αμυντικό τραύμα από μαχαίρι στη δεξιά παλάμη, ενώ όλα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η 33χρονη πάλεψε με τον δολοφόνο της. Ένα ακόμα στοιχείο, το οποίο ερευνούν οι αρχές είναι ότι από το σημείο της δολοφονίας έλειπε η τσάντα της γυναίκας.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό. Το σενάριο αυτό περιπλέκει ακόμη το μυστήριο και μετατρέπει τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη σε πραγματικό θρίλερ.

Την ίδια ώρα όλοι όσοι γνώριζαν ή είχαν επαφές με το θύμα θα περάσουν ένας – ένας το κατώφλι του Ανθρωποκτονιών για να δώσουν κατάθεση. Το γεγονός ότι το θύμα έφερε 14 μαχαιριές δείχνει πάθος, μίσος και εκδίκηση που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί μια ληστεία. Ωστόσο, το γεγονός ότι εξαφανίστηκε το κινητό, η τσάντα και το πορτοφόλι της κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν με μικρές όμως πιθανότητες και το σενάριο της ληστείας.

Την ίδια ώρα ο χαροκαμένος πατέρας της ζητά από την εφορία όπου εργαζόταν η κόρη του να δώσει στην δημοσιότητα τις υποθέσεις που χειριζόταν, θεωρώντας πως εκεί κρύβεται η ταυτότητα του δολοφόνου.