Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΑ ΑΣΥΛΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ «ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ»

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος φερόμενος ως τζιχαντιστής. Τι υποστηρίζει ο ίδιος. Την προσωρινή κράτηση του 32χρονου...




Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος φερόμενος ως τζιχαντιστής. Τι υποστηρίζει ο ίδιος.
Την προσωρινή κράτηση του 32χρονου Σύρου που έχει καταγγελθεί ως Τζιχαντιστής αποφάσισε ο Ανακριτής Αλεξανδρούπολης.

«Δεν είναι τζιχαντιστής»




Η συνήγορός του δήλωσε ότι εντός πέντε ημερών θα παραδώσει στη Δικαιοσύνη περισσότερα στοιχεία ότι ο 32χρονος ανήκε στον ελεύθερο Συριακό Στρατό και όχι στον ISIS.

Ο 32χρονος μέσω της συνηγόρου του υποστηρίζει ότι δεν είναι μέλος του ISIS. Ισχυρίζεται ότι εκδιώχθηκε από τον Άσαντ, εντάχθηκε στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, εκδιώχθηκε και από εκεί όταν τραυματίστηκε, καθώς θεωρήθηκε προδότης. Έφθασε στην Ελλάδα, πήγε αρχικά σε camp στον Πειραιά, και από εκεί στην Ειδομένη. Όταν έκλεισαν τα σύνορα, μεταφέρθηκαν στην Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά του σε δομές φιλοξενίας ΜΚΟ.

«Στην συνέχεια στις 05-09-2017 έγινε σε βάρος του καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, από τρίτο πρόσωπο, και όχι τη γυναίκα του, για την οποία μέχρι σήμερα η ποινή του έχει αναστέλλουσα δύναμη, καθώς άσκησε το ένδικο μέσο της εφέσεως, πλην όμως κατά την καταγγελία αυτή, δεν είχε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, καθώς η κάρτα ασύλου του χορηγήθηκε στις 19-09-2017, δηλώθηκε στο Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστών και για το λόγο αυτό του απαγορεύθηκε η είσοδός του στη χώρα στης 15-10-2017, ενώ ήδη είχε λάβει κάρτα ασύλου και 2 μέρες πριν τη σύλληψή του στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε έρθει για να δώσει την προγραμματισμένη συνέντευξη για το άσυλο» δήλωσε η δικηγόρος του.