Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΩΝΩΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;;; ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 25ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ) ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Έναν 25χρονο Έλληνα συνέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που οδηγούσε...

Μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς με πλαστά έγγραφα




Έναν 25χρονο Έλληνα συνέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που οδηγούσε επί της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λαχαναγοράς, εντοπίστηκε να μεταφέρει δύο αλλοδαπούς, που κατείχαν κι έκαναν χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.




Σε βάρος και των τριών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, κατά περίπτωση, για μεταφορά - προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα, παράνομη είσοδο στη χώρα, πλαστογραφία και κατοχή - χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, νωρίτερα την ίδια ημέρα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της Ελληνοσκοπιανής μεθορίου με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.